Constructia casei

#case foarte mici #case minuscule #design microcase #modele microcase #microcase #case mici

6 microcase de care te vei indragosti pe loc

Fie ca alegi sa locuiesti intr-o microcasa din placere sau impulsionat de anumite circumstante, ai nevoie de mult curaj si determinare. In plus, trebuie sa detii si abilitati excelente pentru amenajare astfel incat sa profiti din plin de fiecare spatiu.

In general, exista numeroase proiecte de microcase care sunt o adevarata inspiratie pentru oricine. Iar urmatoarele sase exemple de microcase te vor face sa te indragosteti pe loc de ele.

1. Microcasa cu o latime de 4 metri

 

Nu este usor nici sa iti imaginezi macar ca ai putea trai intr-o casa care are o latime de doar 4 metri, mai ales in conditiile in care cele mai multe camere sunt chiar mai mari decat aceasta.

O astfel de microcasa exista si este denumita Slim Fit. Aceasta este construita pe trei etaje si cuprinde toate zonele de care ai putea avea nevoie. Iar daca este amenajata cu atentie, poate capata o atmosfera foarte primitoare si confortabila.

2. Microcasa pe care o poti muta oriunde doresti

Iti plac provocarile si nu ai vrea sa pierzi nicio oportunitate profesionala sau personala, indiferent de zona in care ar trebui sa fii? Atunci o astfel de casa ar putea fi exact ceea ce ai nevoie.

O microcasa de acest tip are aproximativ 25 de metri patrati in care este integrata baia, o zona de dormitor si una de relaxat si luat masa. Aceasta nu necesita o fundatie, motiv pentru care in mai putin de o zi o poti instala unde iti doresti.

3. Microcasa cu o forma geometrica iesita din tipare

O microcasa cu totul neobisnuita este cea proiectata intr-o forma geometrica unica, usor asemanatoare unui fagure. Prin aceasta constructie este permisa asezarea si combinarea unitatilor integrate pentru a crea structuri mai mari.

Acest model de microcasa poate fi folosita fie ca un refugiu in care sa te recreezi, ca o locuinta temporara sau chiar ca o extensie amplasata in curtea din spatele casei principale.

4. Microcasa moderna si eleganta

O companie din strainatate a creat modelul unei microcase realizate din materiale extrem de calitative si cu un design ingenios. Aceasta prezinta un acoperis ingust si inalt, cu un aspect usor ciudat, dar care asigura o mai buna aerisire si luminare a interiorului.

De asemenea, aceasta microcasa are usi glisante si ferestere asezate din podea si pana in tavan. In acest mod este permisa lumina naturala si apropierea spatiului interior si a celui exterior, creandu-se senzatia unei locuinte mult mai incapatoare.

5. Microcasa de 9 metri patrati

Cu toate ca are o dimensiune foarte mica, de doar 9 metri patrati, o astfel de microcasa compacta poate fi surprinzator de primitoare. Aceasta este ideala daca iti doresti o casa de vacanta la munte sau la mare sau daca iti plac excursiile de tip camping.

6. Microcasa 3D

Aspectul exterior al acestei microcase este unul special si cu siguranta iti vei da seama ca nu a fost contruita folosind tehnicile obisnuite. Aceasta reprezinta de fapt un mod imprimat 3D, fiind multifunctionala in ciuda dimensiunii de numai 8 metri patrati.

Daca iti doresti o locuinta temporara, acest design unic te va face sa uiti de dimensiunea redusa.

Sursa foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea