Cariera

#lactate #iaurt cu fructe #joburi ciudate #consilier nume bebelusi #persoane care stau la coada

Top 3 cele mai ciudate joburi din lume

Piata muncii s-a dezvoltat foarte mult in ultimi ani si ofera o gama variata de joburi, unele la care nu te-ai fi gandit vreodata, insa aflate la mare cautare. Iata cateva dintre cele mai ciudate joburi din lume.

1 Cel care pune fructele in iaurt

Fabricile alimentare nu sunt tehnologizate complet, de aceea exista cateva posturi in care oamenii trebuie sa inlocuiasca masinariile. Unul dintre acestea este cel al muncitorului din fabricile de lactate, care trebuie sa puna fructele in fiecare cutie de iaurt.

2 Cel care asteapta la rand pentru tine

Atunci cand esti foarte ocupat, iar timpul nu iti permite sa stai la cumparaturi si sa astepti la cozi imense, poti plati pe cineva sa faca asta in locul tau. In Washington exista o astfel de agentie care pune la dispozitia persoanelor foarte ocupate angajati care sa stea in locul lor la cozi, multe dintre cereri venind pentru audierile de la Curtea Suprema, spun reprezentantii agentiei.

3 Consultantul pentru nume de bebelusi

Familiile americane apeleaza din ce in ce mai des la specialistii in branding pentru a gasi un nume potrivit bebelusului lor. Acest fenomen a luat amploare dupa 2007, iar parintii care apeleaza la astfel de servicii sunt convinsi ca de alegerea numelui depinde si succesul pe care o sa il aiba in viata cel mic.

Sursa foto:www.zf.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea