Cariera

#bursa locurilor de munca #cariera #locuri de munca # loc de munca absolventi

Peste 11.000 de joburi sunt disponibile la Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) anunta ca in cadrul Bursei locurilor de munca pentru absolventi vor fi oferite un numar de 11.348 de posturi, dintre care 955 destinate celor cu diplome de studii superioare. Bursa va avea loc vineri, 28 septembrie, si se va desfasura la nivelul tutoror agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca.

Posturile sunt oferite de 1.008 agenti economici. Cele mai multe joburi sunt in urmatoarele domenii: confectii de imbracaminte (2.268), constructii de cladiri (1.111), activitati de investigatiii si protectie (901), comert cu amanuntul (758), lucruri speciale de constructii (517).

In cazul absolventilor cu studii superioare, cele mai multe locuri de munca sunt pentru urmatoarele meserii: consilier vanzari (53), economist (44), operator call center (40), manager (30), consultant financiar (30), manager (27), reprezentant medical (27), programator (27).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea