Cariera

# stingere incendii #cursuri calificare # prevenire incendii

Cauti un curs de calificare in domeniul Prevenirii si Stingerii Incendiilor? Alege Aprendis

Pregatirea ta si importanta pe care o acorzi reprezinta primul pas catre o cariera de succes. Prevenirea si stingerea incendiilor este un domeniu vast si foarte serios care impune ca fiecare angajat sa corespunda unor norme stricte de selectie.

 

Teoria si practica se impletesc perfect si trebuie sa cunosti fiecare detaliu cu strictete in asa fel incat sa poti onora cu succes misiunile in cadrul carora vei fi implicat. Aprendis iti pune la dispozitie un curs online de cadru tehnic PSI care te va pregati complet pentru a putea urma aceasta profesie!

Ce trebuie să stii pentru a putea deveni cadru tehnic PSI?

Informatia pe care trebuie sa o detii pentru a profesa in domeniu este multa si complexa, de la legi specifice, la planuri de actiune, scheme de lucru etc. Un curs de calificare te va pune la curent cu tot ce inseamna:

·       notiuni practice legate de acordarea asistentei tehnice de specialitate in situatii critice;

·        investigarea contextului producerii incendiilor;

·        acordul in cazul documentatiilor privind prevenirea si stingerea incendiilor;

·        instruirea salariatilor in domeniul PSI si elaborarea documentelor specifice activitatii din domeniu etc.

De ce să alegi Aprendis pentru pregătire profesională?

Iata doar cateva dintre motivele care te vor convinge ca merita sa urmezi un curs online de cadru tehnic PSI oferit de Aprendis:

Cursuri complete cu accent pe calitate

Aceasta posibilitate de formare te va ajuta sa insusesti toate cunostintele si abilitatile de care ai nevoie pentru a profesa drept Cadru Tehnic PSI. Te vei familiariza cu normele si regulile specifice domeniului, iti vor fi expuse cazuri si situatii concrete si prezentate solutii pentru orice problema ar putea aparea.

Finalul cursului se marcheaza printr-un examen complex format dintr-o proba teoretica si una practica. Imediat dupa vei primi si certificatul de absolvire recunoscut la nivel national si european, autorizat de catre Ministerul Educatie Nationale si ANC.

Interactiune cu profesionisti

In cadrul fiecarei sedinte vei avea ocazia sa colaborezi atat cu mentorul tau general, cat si cu experti din domeniu care vor impartasi din experienta proprie si viziunea lor despre aceasta profesie. Acest lucru te va ajuta sa iti conturezi atat un cadru teoretic, cat si o imagine clara asupra responsabilitatii de lucru si a situatiilor cu care te vei confrunta.

Preturi avantajoase

Pentru toate cele 4 saptamani de pregatire vei plati doar 750 de lei. Avantajul vine in momentul in care alegi cum vei face plata: fie integral, fie in rate prin virament bancar, astfel incat sa nu fie nevoie sa faci eforturi financiare pentru a beneficia de aceste sesiuni de invatare. In acest pret sunt incluse suportul de curs, dar si garantia mentinerii legaturii dintre cursant si formator, taxa de examinare si eliberarea certificatului de absolvire, plus certificatul de absolvire propriu-zis.

Acces către multiple oportunităti profesionale

Odata cu finalizarea cursului de Cadru Tehnic PSI vei putea sa ocupi aceasta pozitie in cadrul unei companii sau sa iti dezvolti propria afacere oferind servicii de consultanta in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor pentru alte societati.

Inscrie-te acum direct pe site

Daca vrei sa beneficiezi de aceste avantaje, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina cursului de pe site-ul Aprendis si sa apesi butonul „inscrie-te”. Vei fi redirectionat automat catre formularul pe care va trebui sa il completezi. In scurt timp de la transmiterea acestuia vei fi pus in legatura cu unul dintre membrii echipei care iti va oferi toate informatiile necesare despre modul de desfasurare al cursului si iti va raspunde la orice intrebare despre costuri, mentori etc. Singurele acte de care vei avea nevoie sunt buletinul, certificatul de nastere, diploma de bacalaureat si certificatul de casatorie, daca este cazul.

Grabeste-te pentru ca locurile sunt limitate si se ocupa rapid!

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea