Cariera

#cariera #manageri #echipa #sfaturi cariera

3 lucruri pe care nu trebuie sa le faca managerii

Multe dintre persoanele care sunt numite in functii de manager nu stiu cum sa reactioneze la primul impact cu echipa lor, din care fac parte si oameni mult mai in varsta decat ei. De aceea, la inceput, managerii se confrunta frecvent cu dileme sau situatii greu de gestionat. Iata cateva lucruri pe care nu trebuie sa le faca un manager:

1. Fara discutii de sus. Pentru a castiga respectul si simpatia angajatilor, un bun manager afiseaza in primul rand o imagine umana si inspira incredere, fara sa fie cu nasul pe sus.

2. Isi cunoaste echipa. Pentru a avea o echipa unita si performanta, un bun manager cauta sa isi cunoasca indeaproape fiecare membru si incearca sa afle ce il motiveaza pe fiecare membru.

3. Respecta cunostintelor celorlalti. Managerii tineri trebuie sa profite in primul rand de cunostintele persoanelor mai experimentate din echipa sa si sa se foloseasca de know-how-ul lor.

Sursa foto: www.businessmagazin.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea