Cele mai citite despre bush senior

50 de lucruri pe care nu le stii despre catei

Chiar daca se cunosc foarte multe lucruri despre catei, intotdeauna se mai gasesc cateva noutati care sa te surprinda. Iata top 50 al celor mai mari curiozitati din lumea canina, din care poti afla cat a trait cel mai batran caine, de unde provin unele rase si multe alte lucruri pe care inca nu le

Horoscop arboricol, Carpen

Se spune despre unele persoane ca au o frumusete rece, perfecta, ireala aproape. Astfel este si nativul Carpen: o desavarsire a formelor, asternuta pe chipul sau si pe intreaga lui tinuta. O armonie lipsita insa de caldura, o forma goala de continut, dar nu mai putin seducatoare.

Totul despre CV-ul european

Este CV-ul model european important la angajare? Este el necesar pe piata muncii actuale din Romania? Cum poti sa-ti faci un CV european si ce inseamna el pentru specialistii de la firmele de recrutare – incercam sa raspundem acestor intrebari in cele ce urmeaza.

Cele mai noi despre bush senior

Topul celor mai bune destinatii turistice in 2023, potrivit Lonely Planet

Prestigioasa platforma Lonely Planet a facut publica lista cu topul celor mai bune destinatii turistice in 2023. Celebrul top, care se lanseaza la finalul fiecarui an, este realizat de editorii revistei inca din luna aprilie. Revista apeleaza la colaboratori din intreaga lume cerandu-le sa nominalizeze destinatiile care cred ca ar trebuie sa fie pe lista. Apoi, in urma listelor formate se aleg cele mai bune destinatii de vacanta.

Tu stii care sunt avantajele unei diete vegane?

Motivatia din spatele deciziei de a deveni vegan sau de a adopta un plan de nutritie vegana poate fi diferita: sunt persoane care aleg acest tip de dieta din motive care tin de sustenabilitatea mediului sau etice, in timp ce alte persoane isi stabilesc noi obiective legate de sanatate sau de pierdere in greutate.

Beneficiile unei nutritii bazate pe plante

Alimentele si nutritia pe baza de plante, naturale, organice, prietenoase cu mediul inconjurator se afla in topul preferintelor consumatorilor din ce in ce mai mult. Luna octombrie dedicata Vegetarianismului poate fi un bun prilej de a incerca diete pe baza de plante, de natura vegetariana.