Boli

# implanturi dentare premium BTI #implanturi dentare

Vindecare rapida, biocompatibilitate si riscuri zero la implanturi dentare premium BTI

Institutul pentru Biotehnologie si Medicina Regenerativa din Spania  dezvolta de peste 25 de ani prin cercetare continua noile tipuri de implanturi dentare BTI, cu scopul de a garanta calitatea interventiei de implant dentar si o experienta post-operatorie fara disconfort si durere. Rata de reusita a interventiilor cu implanturi dentare premium BTI este de 99.1%.

Clinica Dental One este printre putinele clinici dentare din Romania, care a investit in aparatura si tehnologia BTI si care beneficieaza de pregatirea specifica pentru a folosi implanturile dentare premium BTI.

Diversitate foarte mare a modelelor

Medicina moderna si personalizata confera posibilitatea de a adapta implantul dentar la cazul pacientului, si nu invers. Institutul pentru Biotehnologie si Medicina Regenerativa are in portofoliu peste 145 de tipuri diferite de implanturi dentare, si poate asigura un grad foarte ridicat de personalizare a fiecarui caz in parte si rezolvarea pentru orice probleme dentare.

Cu ce ne ajuta acest lucru? Trebuie sa stim ca majoritatea producatorilor existenti de implanturi dentare au un portofoliu care include aproximativ 20 de modele de implant dentar.

Clinica Dental One este printre putinele clinici dentare din Romania, care a investit in aparatura si tehnologia BTI si care beneficieaza de pregatirea specifica pentru a folosi implanturile dentare premium BTI.

In Clinica Dental One utilizam aceasta gama complexa de implanturi dentare BTI pentru a ne asigura ca oferim fiecarui pacient cel mai potrivit tratament. Inainte de orice interventie pe baza unei radiografii 3D, cu Computerul Tomograf din dotare, analizam foarte bine structura osoasa a pacientului si in functie de asta este ales modelul de implant dentar potrivit.

Implanturile dentare premium BTI- biocompatibilitate maxima

Calitatea materialelor folosite la crearea de implanturilor si cei peste 25 de ani de cercetare fac ca aceasta inovatie sa fie considerata un punct de referinta in implantologie. Succesul implanturilor dentare BTI este completat si de tehnica PRGF ®-Endoret ® (Plasma Bogata in Factori de Crestere).

Aceasta tehnica folosita in cadrul interventiei chirurgicale accelereaza vindecarea tesuturilor de 7 ori si scade cu 80% riscul de imflamare al zonei. Acest fapt se datoreaza continutului de trombocite responsabile cu regenerarea tesuturilor si obtinute din prelucrarea, in echipamente speciale, a unei mostre din sangele recoltat de la pacient.

Prin folosirea de implanturi dentare BTI alaturi de tehnica PRGF ®-Endoret ® (Plasma Bogata in Factori de Crestere), va puteti recupera mult mai rapid abilitatea de a vorbi, manca si zambi dupa interventie chirurgicala.

La Clinica Dental One, facem toate eforturile sa redefinim medicina dentara din Romania, folosind tehnologii moderne care ne garanteaza o rata de succes de 100% pentru implanturi dentare, cu o orientare clara spre relaxarea, confortul pacientilor si interventii fara durere si fara riscuri.

www.DentalOneCenter.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului