Boli

#megagen #implanturi dentare megagen #implanturi dentare

Redescopera bucuria de a zambi cu implanturile dentare Megagen!

Lipsa dintilor duce la scaderea calitatii vietii, iar cu siguranta fiecare persoana care se confrunta cu edentatie totala sau partiala poate confirma acest fapt. Daca si tu te afli in aceasta situatie, in mod sigur iti este dor sa zambesti, sa iesi mai des in lume si sa nu iti mai fie teama ca oriunde te-ai duce, cineva critica aspectul danturii tale. Nu este prea placut sa te izolezi de societate si sa te afunzi in complexele cauzate de problemele dentare.

 

Din fericire, acum dintii lipsa nu mai reprezinta o problema ireversibila. Datorita tratamentului cu implanturi dentare, te poti bucura din nou de un zambet impecabil si vei putea scapa de toate efectele negative pe care edentatia dentara le aduce.

Tratamentul cu implant este recomandat de catre toti medicii specialisti implantologi, intrucat este cea mai moderna si eficienta metoda de inlocuire a spatiului edentat, care are o rata de succes de peste 95%.

Odata ce apelezi la o clinica dentara profesionista, ai siguranta ca orice problema ai avea, medicii specialisti vor gasi o solutie potrivita, cu atat mai mult cu cat in prezent exista 5 tipuri de implanturi dentare din care acestia pot sa aleaga, in functie de fiecare caz in parte.

Implantul Megagen AnyRidge este unul dintre cele mai cunoscute tratamente dentare cu ajutorul carora spatiul edentat poate fi inlocuit. Datorita caracteristicilor sale, implantul de acest tip se afla printre cele mai utilizate de catre medicii implantologi.

Spire progresive Knife Thread

Tratamentul Megagen a introdus conceptul revolutionar al spirelor Knife, care fac ca acest tip de implant sa nu depinda de calitatea osului in care este inserat. Acestea asigura protectia osului cortical, dar ofera si posibilitatea atasarii unei coroane dentare fixe, in aceeasi sedinta cu inserarea implantului, astfel micsorandu-se timpul tratamentului.

Solutii protetice adaptabile la orice situatie clinica

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui implant Megagen este faptul ca poate fi folosit atat pentru restaurarea unui singur dinte, cat si pentru cazurile de edentatie totala, cand nu mai exista niciun dinte pe arcada. Asadar, indiferent de complexitatea cazului tau, ai siguranta ca acest tratament iti ofera solutia potrivita si reuseste cu succes sa iti readuca un zambet perfect.

Integrare perfecta a piesei printre dintii naturali

Odata ce optezi pentru un implant Megagen, stii sigur ca acesta va avea un aspect impecabil si se va amesteca printre dintii tai naturali, fara ca cineva sa isi dea seama de interventia pe care ai facut-o. Acest beneficiu se datoreaza platformei anatomice S-line, care actioneaza ca un suport pentru gingie, fiind aproape identic cu cel al unui dinte natural.

Acorda-ti a doua sansa la un zambet frumos si sanatos! La clinica stomatologica Dental Premier poti beneficia de tratamente stomatologice de calitate, efectuate in cele mai bune conditii. Medicii cu o lunga experienta in domeniul stomatologiei se asigura intotdeauna ca pacientii au parte de proceduri potrivite pentru problema cu care se confrunta, astfel ca fiecare persoana iese din clinica cu un zambet larg si o dantura impecabila.

Nu sta pe ganduri atunci cand te confrunti cu probleme dentare si apeleaza la ajutor de specialitate! Tratamentul cu implanturi dentare va da un nou sens vietii tale si iti va imbunatati considerabil traiul!

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare