Boli

# pregatire corp vara # corp vara #vara

Pregateste-ti corpul pentru o vara frumoasa

In curand, se apropie zilele de vara, de vacanta, cu multe calatorii si experiente memorabile. Lasa grijile si gandurile deoparte si inveseleste-te! Pregateste-ti corpul si mintea pentru vara!

 

Imunitatea, sistemul digestiv sau cel intestinal joaca un rol vital in starea de bunadispozitie, astfel ca este extrem de important sa sustinem procesele naturale din organism cu adjuvante dezvoltate de experti.

Compania VEDRA vine in ajutorul celor care isi doresc un sprijin si propune un kit de suplimente create de specialisti in urma unor teste riguroase si studii clinice extensive. Iata ce poti combina pentru un metabolism optim:

RegulatPro Metabolic este un bioconcentrat enzimatic ideal pentru perioada aceasta, fiind obtinut in urma fermentatiei in cascada a 15 legume, fructe si seminte. Contine polifenoli, flavonoide, antocianine, Aminoacizi, Oligopeptide, Peptidoglicani, Lactic Acid + Complexul de vitamine B, Crom, Mangan, vit. C, vit. D si alte minerale si microelemente. Contribuie la stimularea activitatii sistemului imunitar, regleaza metabolismul glucozei, normalizeaza metabolismul proteinelor, reduce senzatia de oboseala, actioneaza ca adjuvant in terapia sindromului de burn-out si are efect indirect impotriva agentilor patogeni de origine virala sau bacteriana

CARICOL® GASTRO – este un produs 100% natural, ce calmeaza mucoasa iritata a stomacului si amelioreaza durerile cauzate de gastrita. Procesul de preparare patentat elibereaza ingrediente speciale din ovaz si papaya care hranesc, intaresc si protejeaza mucoasa gastrica. NU contine adaos de conservanti si coloranti. Caricol®-Gastro este pasteurizat, nu contine agenti de ingrosare sau soia si nu contine lactoza.

OMNi BiOTiC Hetox Light – contine tulpini special selectate pentru a sustine metabolizarea grasimilor si a zaharului. Cu efect pozitiv asupra sindromului metabolic, OMNi BiOTiC Hetox Light imbunatateste metabolismul lipidelor, ajuta la scaderea trigliceridelor colesterolului total, LDL-colesterolului si raportului total/HDL-colesterol, imbunatateste metabolismul glucozei si functiile barierei intestinale.

NU UITA ca suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos!

Puteti gasi aceste suplimente alimentare pe www.farmaciavedra.ro sau in farmaciile fizice din toata tara.

FOTO: pixabay.com, farmaciavedra.ro

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare