Boli

#vitamina d3 #sitem imunitar #imunitate #zinc

Mentine sistemul imunitar si metabolismul activ cu Vitamina D3 si Zinc

In fiecare zi sistemul tau imunitar duce un efort remarcabil, deoarece lupta din rasputeri sa te protejeze de bacterii, virusi sau orice alte microorganisme care iti invadeaza corpul si il imbolnaveste. Pentru a il apara de acest pericol exista numeroase solutii si masuri pe care le poti lua din timp pentru mentinerea imunitatii. In special acum in sezonul rece este indicat sa te indrepti spre o alimentatie bogata in fructe si legume pe care sa o combini cu anumite suplimente alimentare sau vitamine.

 

Pe langa bine cunoscuta vitamina C, mai exista si alte suplimente care impiedica aparitia bolilor metabolice, cardiovasculare, hipertensiunei sau a diabetului. Ei bine, despre vitamina D3 care este responsabila de toate acestea si mai mult a fost extrem de studiata de catre medici si cercetatori. Analizele efectuate pana in prezent demonstreaza faptul ca vitamina D3 ajuta la intarirea sistemului osos si contribuie la sustinerea sistemului muscular si a celui imunitar.

Unul dintre cele mai cunoscute comprimate bogate in vitamina D3 este Detrical 2000, un supliment alimentar care ajuta la cresterea puterii de concentratie. De ce sa alegi Detrical 2000 afli in randurile de mai jos!

Vitamina D3 – esentiala pentru ficat si sistemul osos

Prin administrarea suplimentului, Detrical 2000 reusesti sa iti asimilezi calciul in organism care este esential in functionarea functiei locomotorii. Lipsa vitaminei D la nivelul oaselor conduce la afectiuni grave printre care cel mai cunoscut se numara rahitismul, o boala prezenta mai ales la copii in perioada de dezvolare si consta in lipsa mineralelor la nivelul sistemului osos. Viata bebelusilor depinde de calitatea laptelui oferit de mama, iar daca acesta sufera de un deficit de vitamina D atunci oasele micutului nu vor fi suficient intarite.

3 Motive pentru care esti incurajat sa iei Detrical 2000

Suplimentele de vitamine si minerale de la Planteco provin de la producatori romanesti ce se axeaza pe realizarea capsulelor de cea mai inalta clasa. Absolut toate plantele sunt culese dintr-un ecosistem crescut natural care se dezvolta intr-un mod sanatos. Una dintre afectiunile care slabesc sistemul imunitar este cea autoimuna care ataca propriile tesuturi ale organismului din cauza faptului ca le percepe ca fiind straine. In acest caz nefericit exista suplimentele, vitamine si minerale la Planteco care ajuta ca organismul sa lupte impotriva acestei confuzii grave. Vitamina D3 este un real ajutor in prevenirea declinului cognitiv, a cancerului sau a fragilizarii oaselor, deoarece mai este numita si vitamina soarelui. Razele solare reusesc sa o preia atunci cand intra in contact cu pielea.

Mineralele cele mai importante din corp

In corpul uman se afla cateva minerale sau ioni care sunt indispensabili unei bune functionari. Pe langa vitamina D3 mai exista potasiul, calciul, magneziul, fosforul, sodiul si zincul. Ultimul este extrem de esential pentru sistemul imunitar pentru ca este o componenta a lichidului seminal barbatesc si a insulinei care reduce nivelul zaharului din sange. Vitamina A depinde de actiunea zincului a carui rol este sa mentina o functionare optima a prostatei. Pe magazinul online Planteco gasesti Zinc Solgar care ajuta la mentinerea diabetului si la normalizarea functiilor cerebrale (dezvoltarea creierului). Solgar, a carui centru este in Leonia - New Jersey (SUA), este liderul mondial in producerea suplimentelor nutrivite de calitate.

Imunizeaza-te si spune “Stop” virusilor sau altor patogeni periculosi! Alege suplimentele, vitaminele si mineralele de la Planteco care ofera un impuls organismului tau.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare