Boli

#remedii cancer #Monica Pop #imunitate scazuta #cancer

Cum sa te feresti de cancer! Sfaturi de la doctorul Monica Pop

Monica Pop, renumit medic oftalmolog, la randul sau diagnosticata de doua ori cu cancer, ofera sfaturi importante pentru cei care vor sa isi protejeze sanatatea impotriva acestei boli crunte. Potrivit acesteia, rolul imunitatii este esential si simpla grija de a nu avea imunitatea scauta te poate feri de boala. 

Monica Pop sustine ca persoanele care sunt depistate si diagnosticate cu cancer au in trecutul lor cateva lucruri in comun: au avut imunitatea scazuta, au lucrat in stres, nu s-au odihnit si nu s-au alimentat corespunzator, relateaza stirilekanald.ro. Aceasta mai spune ca pentru a evita imbolnavirea, oamenii ar trebui sa fie foarte atenti la cresterea imunitatii si la lipsa somnului.

“Va recomand sa incepeti dimineata cu proteine. O jumatate de ou, o bucatica de ceva din proteina animala va face mult foarte bine organismului si ii va creste imunitatea. Exista o legatura intre imunitatea scazuta si declansarea acestei boli. Deci, atentie la odihna. Nedormitul duce la scaderea imunitatii. Trebuie sa dormim cel putin sase ore pe noapte. Atentie si la stres, acesta scade imunitatea. Nu in ultimul rand, aveti grija la alimentatie. Un prieten de-al meu spune ca in viitorul apropiat toata lumea va face in timpul vietii sau va muri de aceasta boala. Eu nu stiu daca este asa”, a spus Monica Pop potrivit sursei citate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului