Boli

#controale medicale # controale medicale de rutina

Care sunt controalele medicale de rutina anuale, in functie de varsta si unde se pot face

La inceput de an, suntem ancorati in realitate si constientizam cel mai bine ca sanatatea este o prioritate. Nu intamplator, printre rezolutiile tuturor se gasesc aspecte precum slabitul, stilul de viata sanatos sau o alimentatie bogata in vitamine, corelata cu sport sau orice activitate fizica.

 

Toate acestea ajuta organismul sa se refaca dupa o perioada in care am fost in goana dupa cadouri, am participat la mese copioase de sarbatori, am crescut nivelul de stres prin planificarea petrecerilor acasa sau la locul de munca s.a.

Startul unui nou an aduce cu sine nevoia unei organizari a vietii si a unei auto-analize asupra factorilor nocivi, care au determinat anumite afectiuni. O astfel de lista este pastrata de medici, in istoricul nostru de pacient.

Prioritatea analizelor medicale anuale

Setul anual de analize medicale este recomandat fie ca ne dorim sa prevenim aparitia anumitor boli, fie ca monitorizam o afectiune mai veche.

In functie de varsta, controalele de rutina difera si pot fi adaptate istoricului nostru medical precedent. In cazul copiilor, trebuie sa urmarim starile de dispozitie si de atentie ale acestora.

Adultii au in vedere un set mai amplu de controale de rutina anuale, care poate releva o multitudine de informatii vitale pentru sanatatea persoanei evaluate. Depistate la momentul oportun, medicii vor diagnostica, ameliora sau chiar vindeca anumite complicatii.

Unde putem face aceste controale de rutina anuale?

Agentia de marketing KIKLAB, cu sediul in Bucuresti si in UK, a dezvoltat Platforma MedAtlas, care cumuleaza peste 10.000 de clinici medicale din Romania.

Fiecare clinica medicala existenta pe Platforma MedAtlas are specialitatile aferente si datele de contact, necesare in cazul programarii imediate.

Pacientii gasesc referinte despre cele mai apropiate clinici de casa sau locatia unde se afla, pentru a lua cea mai buna decizie cu privire la programarea urmatoarelor investigatii. Acest aspect fiind unul destul de important, in special acelora care le este dificila deplasarea sau nu cunosc specialitatea medicala respectiva si clinica medicala care se ocupa.

Cum ne programam usor, rapid si gratuit de acasa?

Platforma MedAtlas pune la dispozitie pentru pacienti, medici si managerii clinicilor un spatiu online personal, in mod gratuit. Astfel ca intram online pe site-ul www.medatlas.ro, ne cream un cont propriu si alegem orasul de interes. Prin aceasta cautare se va afisa o intreaga lista de clinici medicale, unde vom alege specialitatea de care avem nevoie.

In sectiunea detaliilor de contact, gasim numarul de telefon, adresa exacta si site-ul clinicii medicale, acolo unde exista.

Cu ajutorul mediului online, preventia devine o normalitate. Ai grija de sanatatea ta si acelor dragi, alegand sa te programezi pentru controalele anuale de rutina!

 

FOTO: elements.envato.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare