Boli

#controale medicale #ingrijire #analize #andreea esca #sanatate

Andreea Esca a dezvaluit ce face din sase in sase luni: „Ma consider sanatoasa”

Fara doar si poate, Andreea Esca este una dintre cele mai mari vedete pe care Romania le are in acest moment, iar publicul larg este foarte curios cand vine vorba despre celebra stirista.

 

Ajunsa la aproape 51 de ani, varsta pe care o va implini la sfarsitul lunii august, Andreea Esca a stat de vorba cu jurnalistii de la Click despre starea ei de sanatate.

Vedeta PRO TV a dezvaluit ca isi face des analizele si ca nu considera ca ar avea vreo problema de sanatate, cu exceptia unor mici „supărari” pe care le are la rinichi, deoarece nu consuma destula apa.

„Imi fac analize destul de des, pe cele normale le fac o data la 6-8 luni. Mamografie fac o data la doi ani maximum, pentru ca deja este varsta la care ar trebui sa faci asta anual. Testul Babes Papanicolau il fac si pe acesta o data pe an. Cred ca rinichii nu sunt in starea lor cea mai buna si asta deoarece nu consum suficienta apa. Ar trebui sa beau mult mai multa apa, dar mie nu prea mi-e sete. Ma consider, per total, o persoana sanatoasa. Eu cred ca e foarte important sportul, mersul la sala zilnic. Si mai este foarte important sa nu facem nici excese. Eu, de exemplu, nu fumez, nu beau alcool, incerc pe cat se poate sa mananc cat mai echilibrat”, a spus Andreea Esca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare