Boli

#aliment cancerigen #uleiu de palmier #cancer

Alimentul care este mai cancerigen decat zaharul. Nimeni nu vorbeste despre el. Ce spun medicii

Stiai ca exista un aliment care este mai nociv decat zaharul? Desi nimeni nu vorbeste despre acesta, ingredientul se afla in majoritatea alimentelor din magazine si este extrem de nociv pentru organism.

Oncologii spun despre acesta ca “Este primul carcinogen care grabeste formarea metastazelor din corp”.

Medicul Marius Vaduva, onco-nutritionist, a explicat pentru o emisiune difuzata pe Antena 3 CNN ca exista un aliment care se afla in majoritatea “produselor sanatoase” de pe piata, dar care se afla pe locul 1 in topul celor mai periculoase alimente.

“Exista un top al alimentelor periculoase pentru organism. Mintea mea este formata si pentru bolile acestea oncologice, pentru ca de ele ma ocup. Ordinea pe care o pun si le spun pacientilor ca au interdictie, topul incepe cu ceva despre care nu cred ca a mai spus cineva, o spun in premiera aici. 

Pe primul plan nu este zaharul, asa cum spune toata lumea, pe primul plan eu pun uleiul de palmier.

De ce credeti ca auzim ca avem epidemie de cancer? Comunicate din Europa, s-a marit numarul bolnavilor de cancer. Dar cine pune asta pe primul loc?

Va dau studii medicale, randomizate, facute in Spania si confirmate de Cambridge, care arata clar ca uleiul de palmier, in speta acidul palmitic din uleiul de palmier, este primul carcinogen care grabeste formarea metastazelor din corpul uman. 

Eu cred ca sunt singurul care analizez cat acid palmitic este in corpul uman. Nu mai este cineva in Romania care sa faca acest lucru. Din pacate, acest lucru il fac pentru ca acea persoana care vine la mine cu cancer sa stiu daca va metastaza mai devreme sau mai tarziu”, a explicat onco-nutritionistul Marius Vaduva.

Zaharul, pe locul doi, laptele, pe locul trei

“Zaharul este pe locul doi. Dupa uleiul de palmier si acidul palmitic, intr-adevar zaharul este al doilea produs care duce la cancer. 

Iar al treilea, dar nu vorbim aici numai de cancer, as considera lactatele de vaca. Le interzic celor din familia mea, nimeni nu consuma dintre ei acest lactat care, in primul rand, este foarte daunator pentru sistemul digestiv si intestinal iar factorul estrogenic din laptele de vaca este 100% un factor de crestere uriasa a cancerului de san, de ovare, de uter, de col uterin sau endometru la femei.

Este si inflamator, si niciun cancer nu vine fara o inflamatie! Deci, pe locul trei, sunt lactatele de vaca pe care nu le recomand!”, mai spune onco-nutritionistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului