Acest lucru este cauzat, se pare, de faptul ca animalelor li se administreaza prea multe antibiotice iar bacteriile devin rezistente la acestea.
Sapte produse din carne proaspata au fost testate intr-un laborator din Austria.
Testele au fost efetuate pe sapte produse din carne prospata, intr-un laborator din Austria. Acestea au fost efectuate la cererea li Gabriel Paun, un activist de mediu cunoscut.
Expertii din laborator au gasit stafilococ auriu intr-un lot de piept de pui si E-coli in cazul carnatilor de porc.
Specialistii in domeniu declara ca acest lucru este cauzat de faptul ca animalele primesc prea multe antibiotice, ceea ce face ca bacteriile sa devina rezistente la acestea.
Gabriel Paun avertizeaza ca exista posibilitatea ca tot mai multi romani sa cumpere produse din carne care au bacterii rezistente la antibiotice.
In aceste conditii este important ca, indiferent ce carne cumperi, sa o gatesti foarte bine astfel incat bacteriile sa se distruga si sa nu te imbolnavesti.