Boli

#imunitate coronavirus # coronavirus romania #coronavirus

Ai avut coronavirus? Afla cat timp ai imunitate

Un studiu efectuat de Public Health England arata ca persoanele care au fost infectate cu noul coronavirus, si s-au vindecat, devin imune la virus pentru cel putin cinci luni.

 

Ulterior, alte studii au sugerat ca persoanele vindecate de coronavirus au nivel ridicat de protectie pentru o perioada de cel putin trei luni de la vindecare.

Totodata, rezultatele studiului Public Health England arata ca, spre deosebire de cei care nu au fost infectati niciodata cu noul coronavirus, persoanele vindecate sunt cu 83% mai putin predispuse sa se imbolnaveasca.

"Chiar daca credeti ca ati avut deja boala si sunteti protejat, puteti sta linistiti pentru ca este foarte putin probabil sa dezvoltati infectii severe, dar totusi, exista riscul sa va infectati din nou si sa transmiteti si altora boala", a declarat prof. Susan Hopkins, care a condus studiul, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare