Cele mai citite despre blog

Nu ai voie pe messenger?

Prietenii tăi au înlocuit telefonul cu mesageria instant Yahoo Messenger, MSN, Gaim sau altele de acelaşi gen şi “chatuiesc” zi de vară pană-n seară. Din păcate, tu

Cum sa o ceri in casatorie?

Cererea in casatorie reprezinta unul dintre cele mai speciale momente din viata unei femei si, cu siguranta, emotionant pentru ambii parteneri. Depinde doar de tine sa faci din cererea in casatorie un moment magic. Noi iti propunem cateva idei care iti pot servi drept sursa de inspiratie.

Cadoul potrivit de 1 si 8 Martie

Intre 1 Martie si de Ziua Femeii, barbatii daruiesc femeilor flori, le spun cuvinte romantice si le fac cadouri pentru a le arata dragostea.

Cele mai noi despre blog

Economiseste bani cu panouri fotovoltaice: analiza rentabilitatii pe termen lung

In era preocuparilor tot mai mari privind schimbarile climatice si costurile in crestere ale energiei, panourile fotovoltaice devin o optiune atragatoare pentru economisirea si producerea eficienta de energie. Descopera in acest articol beneficiile financiare pe termen lung ale investitiei in panouri solare, costurile initiale, economiile generate si perioada de recuperare a investitiei! Parcurge randurile de mai jos si afla de ce aceasta decizie inteligenta poate sa-ti reduca facturile de energie, contribuind in acelasi timp la un mediu mai sustenabil!

Gomag Campanii: Serviciu nou in platforma eCommerce pentru automatizarea campaniilor Google Ads

Echipa Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce de pe piata romaneasca, lanseaza in premiera un nou serviciu in platforma, menit sa maximizeze performanta campaniilor de promovare realizate de magazinele online din portofoliu.

Ascensiunea muncii la distanta si impactul acesteia asupra infrastructurii IT

In ultimul deceniu, s-a inregistrat o crestere semnificativa a muncii la distanta. Aceasta tendinta a fost determinata de progresele tehnologice, de schimbarea culturii muncii si de modificarea prioritatilor angajatilor. Avand in vedere ca munca la distanta devine tot mai raspandita, a crescut cererea pentru o infrastructura IT care sa poata sustine mediile de lucru remote. In aceasta postare pe blog, vom explora ascensiunea muncii la distanta si impactul acesteia asupra infrastructurii IT.