Bebelusi

#moda fetite # accesorii par #bentite #copii

Moda pentru fetite - bentite, accesorii de par dragalase si alte idei de la Little Prints

Orice parinte face alegerile vestimentare si cele ce tin de accesorii cu maxima grija privind calitatea materialelor. Vor indragi negresit gama de accesorii, bentite si nu numai, de la Little Prints. Pentru cei care sunt preocupati de design clasic, care isi doresc accesorii cu stil pentru ai lor bebelusi, dar si articole ce tin cont de pielea fina a celor mici, vor regasi la Little Prints produsele premium mult dorite.

Bentite dragalase si colorate

A existat o vreme in care unii parinti purtau teama de a alege pentru bebelusi bentite pentru ca bebelusii erau prea fragili pentru a avea capul strans de o bandana elastica. Specialistii spun insa ca nu exista niciun risc, atat timp cat ceea ce un bebelus poarta pe cap nu strange foarte tare, lasand urme chiar. Este adevarat, imediat dupa nastere, fontanela este deschisa, capul este fragil. Doar ca o bentita nu va afecta dezvoltarea celui mic.

● Bentita nu trebuie sa stranga urechile.

De altfel nici nu va fi purtata peste urechi. Exista o falsa idee despre faptul ca acoperitul urechilor si mentinerea lor astfel va face ca bebelusul sa nu aiba urechi mari sau late.

● Bentita nu trebuie sa fie prea stramta.

Daca lasa urme pe piele, este clar ca nu este ceea ce trebuie. Cele elastice sunt practice, cum regasim si la Little Prints.

● Bentita poate fi un accesoriu dragut si sigur de purtat inca din prima luna.

Bebelusii sunt adorabili purtand bentite mai ales in prima lor sesiune foto, de newborn. La Little Prints bentitele disponibile sunt sigure inca din prima luna de viata.

Bentitele dau tonul stilului vestimentar

Daca si noi adultii am avut momente in care am cazut prada unor slabiciuni, cand accesoriile au fost elemente vedete dintr-o tinuta, intelegem atunci pasiunea mamelor in a alege bentitele pentru fetite. Acestea pot fi unele dintre cele mai sofisticate accesorii. Cel putin in gama de la Little Prints regasim bentite pretentioase, cu catifea, pe cele cu motive florale, clasica fundita sau pe cele adorabile si versatile, cu dantela.

Pentru fiecare tinuta exista o bentita potrivita! Funditele castiga detasat, sunt acele accesorii pur feminine si le vom regasi in mare parte din bentitele disponibile. Diferenta la capitolul eleganta o vor face materialele. Cele din textil sunt potrivite pentru zi de zi, vin in culori diverse si pot fi asortate cu orice tinuta. Pentru cele asortate la tinutele de gala, bentitele cu sclipici, tule sau detalii stralucitoare - perle, cristale etc. - sunt potrivite.

Bentitele disponibile la Little Prints sunt atent lucrate si atat de sofisticat combinate la capitolul detalii. Vin sub brand propriu sau de la BIBS, unul din brandurile premium, cu reputatie internationala si despre care mare parte din mame stiu cata atentie pune in crearea produselor pentru bebelusi.

Dresuri si sosete cochete

Nu doar bentitele sunt la mare cautare. La capitolul accesorii pentru bebelusi incadram si dresurile si sosetele. Acestea pot da un farmec aparte unei tinute, iar Little Prints vine cu variante incantatoare. Sosetele cu funde, lungi sau scurte, acestea sunt completate de acest detaliu satinat, elegant.

Din moda de toamna-iarna pentru bebelusi nu lipsesc nici sosetele cu model tricot si cu dantela la tiv sau cele cu elemente decorative precum aripi sau cele cu funde din satin.

Accesorii pentru cap de la Little Prints

In acelasi e-shop va veti delecta cu optiuni dintre cele mai diverse. Accesoriile pentru cap au aici o categorie seaparata si special dedicata. Pentru sezonul rece turbanele si bonetele sunt alese, clamitele sunt nelipsite mai ales dupa ce parul incepe sa fie tot mai lung, iar banderolele sunt adorabile, oricand purtate.

Astfel de accesorii vin intr-o varietate de culori, unele in set, sunt moda moderna pentru bebelusi si ne incanta privirile de fiecare data. Le puteti comanda online, de la littleprints.ro. Ajung rapid, oriunde ati avea destinatia.

Pentru ca sunt confectionate din materiale premium, care mangaie pielea, acestea nu irita, nu zgarie pielea, ci sunt confortabil de purtat si sigure pentru micile printese. Descoperiti si articole vestimentare premium sau accesorii pentru cei mici - babynest, bavete, suzete sau accesorii pentru suzete, tot aici, de la branduri de renume - Little Prints, Mushie, Frigg, Bibs etc.

Contact: hello@littleprints.ro

Sursa foto: www.littleprints.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Sfatul expertului

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului