Bebelusi

# bavete bebelusi #bavete #carucicior bebelus

Bavete pentru bebelusi Melvelo

Cand bebelusul tau te anunta ca este timpul mesei, poate si tu te gandesti ca micutul tau, care este la primele sale sesiuni de initiere in ale mancatului isi va murdari cu siguranta hainutele sale curate cu care abia l-ai imbracat. Dar Mushie, creatoarea suedeza a produselor pentru bebelusi Mushie, s-a gandit atat la nevoile mamicilor de a feri hainutele bebelusului de petele de mancare, cat si la placerea bebelusilor de a exersa cele mai nastrusnice miscari cu lingurita plina cu piureul de fructe. Mushie a adaptat clasicele bavetele din material textil la cerintele bebelusilor moderni, super activi si energici, cu mult chef de miscare si joaca in timpul mesei, creand un model inedit si practice de bavetele din silicon alimentar.

 

Din ce material este realizata bavetica din silicon de la Mushie?

Bavetica din silicon Mushie este realizata din silicon alimenta. Bavetica din silicon Mushie este de o calitate superioara, respectand aceleasi principii de calitate si siguranta pentru bebelusul tau. Cum bebelusilor le place sa exploreze si sa descopere tot ce se afla in jurul lor, chiar daca ajunge sa muste si din bavetica, atras de culorile deosebite, micutul tau este in siguranta: bavetica Mushie este fabricata din silicon premium sigur, 100% fara BPA, fara PVC si fara ftalati. Siliconul alimentar din bavetica din silicon respecta atat standardele LFGB (siguranta UE), cat si pe cele ale FDA (siguranta SUA). Bavetica din silicon nu are in ea coloranti toxici, aditivi de produs sau acoperiri toxice.

De ce sa alegi bavetele de silicon de la Melvelo?

Bavetica din silicon Melvelo este disponibila in diverse culori cu desene atractive pentru cei mici. Bavetelele bebelusilor de la Melvelo sunt moi, flexibile si usoare asemenea unui material textil.  Dar spre deosebire de bavetele din material textil, elementul de noutate al bavetelor din silicon, care vine in ajutorul mamicilor si al bebelusilor, este buzunarul frontal adanc de captare a alimentelor, care a fost conceput pentru a colecta alimentele solide si lichide pe care micutii le pot scapa pe hainutele lor sau pe podea. 

Bavetele din silicon Mushie versus bavetele textile

Bavetelele din silicon Mushie nu absorb apa ca bavetele din material textil. Ele nu sunt doar impermeabile, ci si rezistente la pete si mirosuri. Sunt usor de curatat si usor de spalat, fie manual cu sapun, fie in masina de spalat vase, se usuca rapid la aer, putand fi folosite imediat dupa uscare.

Cum se folosesc bavetele din silicon Mushie?

Bavetica bebelusilor de la Mushie se foloseste cu ajutorul sistemului de prindere rapid si comod in jurul gatului. Bavetica va deveni rapid prietena de nadejde a copilului, fie ca are doar 6 luni sau chiar 2 ani. Prevazuta cu o banda reglabila pe 6 niveluri, bavetica din silicon se poate ajusta usor si fara efort, la gatul micutilor, permitand reglarea marimii in functie de varsta copilului.

Fiind realizate dintr-un material rezistent in timp la utilizari multiple, bavetelele din silicon tin pasul cu cresterea copilului, putand fi utilizate timp indelungat, la intensitate maxima, fara sa se deterioreze, fara sa se crape, fara sa se zgarie sau sa-si piarda din intensitatea culorilor.

Multe mamici s-au declarat multumite, spunand ca desenele sunt intacte si dupa 2 ani de folosire intensa.

Contact: contact@melvelo.ro

Tel: +40720595200

 

FOTO: bibsworld.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din bebelusi

Servicii pentru acasa

Cauta
in

Sfatul expertului