IT & C

#purificare #apa #pure first #whirlpool #filtru apa

Whirlpool lanseaza filtrul de apa Pure First

Pure First este primul produs din gama filtrelor de apa Whirlpool Pure si este disponibil in Romania , incepand cu luna iulie.

Prin simpla conectare la reteaua de alimentare din locuinta, produsul, cu un design similar unui espressor de cafea, este o alternativa ecologica la apa imbuteliata .

Constructie

Modul in care a fost construit modelul Pure First ii asigura numeroase beneficii ca: apa filtrata astfel nu este dura, gatitul este sanatos si mai rapid, iar livrarea apei la temperatura mediului ambiant este importanta pentru sanatatea copiilor.

In acelasi timp, designul elegant si dimensiunile reduse fac din filtrul Pure First o solutie practica si usor de instalat, care nu afecteaza aspectul general al bucatariei, ci dimpotriva, ii adauga un accent hi-tech. Produsul contine un sistem destinat fixarii pe perete, dar poate fi amplasat si pe masa.

Avertizare la uzura

Uzura filtrului este anuntata din timp printr-un un semnal luminos, astfel uncat utilizatorul are posibilitatea sa instaleze un filtru nou inainte ca acestuia sa ii scada performantele.

Modelul Pure First are o greutate neta de 1,5 kg si un pret recomandat de 499 RON. Produsul este disponibil momentan prin reteaua Domo si prin distributia directa. Produsul va fi prezent in urmatoarele luni si in alte retele mari de electrocasnice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele