IT & C

#microsoft #ofice 2013 #integrare cloud

Microsoft a prezentat Office 2013, cu integrare cloud

Microsoft a prezentat suita de programe Office 2013, cu integrare cloud si numeroase modificari de design si functionalitate ce include integrare cloud si sociala.

Toate programele din Microsoft Office 2013 de la Word 2013 si Excel 2013 pana la PowerPoint 2013 si Outlook 2013 sunt bazate pe o interfata simpla, asemanatoare celei Metro pentru Windows 8.

Aplicatiile din noul Office 2013 au integrare cloud cu serviciul Skydrive, iar din fiecare program documentele pot fi salvate direct in cloud, unde pot fi editate si simultan de o echipa, scrie Geek.com.

Deoarece Microsoft Office 2013 a fost creat, la fel ca si Windows 8, pentru functionalitate completa pe PC sau tableta, suita Office include si compatibilitate in OneNote cu scrisul de mana pe un ecran tactil cu un stylus, cu degetul sau pe PC cu mouse-ul.

Suita de programe Microsoft Office 2013 Consumer Preview este disponibila pe site-ul Microsoft pentru download gratuit, insa noul Office este compatibil doar cu Windows 7 si Windows 8.


Sursa foto: Digitalsmind.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele