IT & C

#google #mozilla #mozilla firefox #firefox 14 #mozilla firefox 14

Mozilla a lansat Firefox 14

Mozilla a lansat noua versiune a browserului pentru desktop, Firefox 14, cu cateva imbunatatiri de securitate importante. Afla ce noutati aduce Mozilla Firefox 14.

Noul Firefox 14 include modificari mai subtile ale browserului fata de Firefox 13, ce vizeaza in principal optiuni de securitate.

Orice cautare pe Google initiata din casuta speciala din pagina de pornire Firefox se va desfasura prin protocolul HTTPS, pentru mai multa siguranta, potrivit Geek.com.

O alta optiune de securitate din Firefox 14 vizeaza o functie ce permite activarea plug-in-urilor Flash si Java doar la cererea utilizatorului, printr-un click pe fereastra potrivita. Optiunea click-to-play pentru plug-in-uri necesita pornirea manuala de catre utilizatori in Firefox 14 de la adresa about:config, plugins.click_to_play.

Mozilla Firefox 14 include si compatibilitate full screen pentru utilizatorii Mac OS X Lion, alaturi de imbunatatiri legate de performanta mouse-ului in jocurile online.

Foto: Jomsurf.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele