Astrologie

#razbunare #zodii #horoscop

Zodiile pe care sa nu trebuie sa le superi niciodata! Se vor razbuna in cele mai crunte moduri

Exista cateva zodii pe care daca le superi sau le deranjezi cu ceva, se vor razbuna in cele mai crunte moduri. Sunt persoane de care trebuie sa te feresti, iar daca acest lucru nu este posibil, trebuie sa fii extrem de vigilent in jurul lor.

Scorpion

Nimeni, niciodata, nu isi doreste sa devina dusman cu un Scorpion. Acesti nativi sunt firi deosebit de razbunatoare. Chiar daca pe moment nu reactioneaza, acestia incep deja sa elaboreze un plan minutios de razbunare. Si se razbuna in cele mai crunte moduri posibile. Razbunarea vine ca un fulger, cand si unde te astepti mai putin. In plus, nativii prefera sa actioneze din umbra si nu isi confrunta direct inamicii.

Sagetator

Sagetatorii sunt extrem de sensibili si trebuie sa fii cu bagare de seaman pe langa ei. Orice ii poate declansa, chiar si cea mai mica afirmatie care nu face referire la ei, dar pe care o iau personal. Cand superi un Sagetator vei regreta in cel mai scurt timp. Se vor razbuna pe moment, prin tipete si urlete, te vor face cu ou si cu otet si, chiar daca furtuna trece si par ca lucrurile s-au linistit, acestia se gandesc in continuare cum sa se razbune in cel mai crunt mod cu putinta. Prin urmare asteapta-te la orice.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare