Astrologie

#zodii lenese #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cele mai lenese zodii. Ar face orice sa scape de munca

Daca vrei sa iti deschizi o afacere ar trebui sa fii foarte atent atunci cand iti alegi angajatii. Nu numai capacitatile intelectuale sau experienta ar trebui luate in considerare, ci si zodia viitorilor angajati. Iata care sunt cele mai lenese zodii la locul de munca:

 

Leu

Leii sunt ambitiosi si au foarte multe talente. Sunt lideri innascuti, insa mare atentie caci munca multa nu le prea place. Le place mai mult sa coordoneze si au un complex exacerbat de superioritate. In plus, nu sunt dispusi sa lucreze din greu pentru a obtine ceva. IN minte alor, respectul se impune, n-au de ce sa se stradui sa-l castige.

Sagetator

Sagetatorii cred ca viata este menita sa te bucuri de ea. Nu vor face prea mari eforturi la locul de munca. Le place viata simpla si iau lucrurile foarte usor. La fel la Leii, cred ca li se cuvine ce e mai bun si se asteapta sa le vina totul pe tava, fara sa miste un deget sau sa se oboseasca.

Pesti

Pestii sunt foarte visatori. Creativitatea lor este una extraordinara, insa atunci cand cele doua lumi ale lor se suprapun s-ar putea ca pestii sa nu dea randament. Femeile Pesti au o abilitate iesita din comun de a-si gasi soti care sa le ofere ce-si doresc, in timp ce barbatii Pesti reusesc sa se fofileze si sa ajunga chiar s-o duca bine fara sa munceasca prea mult. Asta pentru ca au un noroc iesit din comun.

Poate va fi vorba despre vreo mostenire, un castig neasteptat, un raspuns pozitiv al bancii pentru un credit, surse suplimentare de venit sau o majorare de salariu. Pe scurt, totul este posibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare