Astrologie

#zodii nesuferite #zodii

Top 3 cele mai nesuferite zodii. Cine sunt nativii care nu se inteleg cu nimeni

Cunosti persoane care sunt foarte dificile si sunt greu de suportat de oamenii din jurul lor? Daca te-ai intrebat vreodata de ce unele persoane au un astfel de caracter, ar trebui sa stii ca si astrele isi pune amprenta asupra personalitatii noastre. Iata care sunt cele mai nesuferite zodii din horoscop.

 

Leu

Leii ii indeparteaza pe cei din jurul lor deoarece au o mare problema cu laudele. Le place sa epateze si sa exagereze. Orgoliul lor este unul urias si de foarte multe ori atrag antipatia celor din jur. De asemenea, obisnuiesc adesea sa faca glume mai putin inspirate pe seama celor din jur, iar acest lucru ii indeparteaza pe cei din cercul sau.

Berbec

Berbecii sunt foarte impulsivi. Nu lasa deloc o impresie buna celor din jur, mai ales ca se enerveaza foarte usor. . Nu multe persoane din jurul lor ii suporta, dar putine au curajul sa le spuna acest lucru in fata.

Fecioara

Fecioarele sunt insa fruntase in acest clasament. Sunt foarte dificile si se plang non stop. Nimenu nu le agreeaza acest pesimis exagerat. De asemenea,acesti nativi au un spirit critic exagerat, care ii scoate pe multi din sarite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro