Astrologie

#zodii care nu uita #zodii inselate #predictii #zodii #horoscop

Zodiile care nu se uita in urma daca au fost inselate. Devotamentul este mai important decat orice pentru ele

Cateva dintre cele 12 zodii pretuiesc enorm devotamentul. Atunci cand afla de infidelitate se retrag si nici nu se mai apropie vreodata de persoana respectiva. Trei dintre nativii zodiacului nu accepta niciodata o relatie care nu se bazeaza pe incredere si devotament. 

Leu

Leii se spune ca reprezinta cel mai loial semn din intregul zodiac. Nu ar alege sa calce stramb intr-o relatie niciodata deoarece merge pe principiul: ce tie nu iti place altuia nu ii face. Isi doreste ca relatia sa sa fie un exemplu pentru toata lumea.

Scorpion

Scorpionii isi doresc un/o partener/a care sa le fie alaturi trup si suflet. Sunt geluri de persoane care se ghideaza dupa zicala: totul sau nimic. Sunt firi sensibile si ar suferi prea tare daca nu ar primi ceea ce merita.

Pesti

Pentru Pesti iubirea inseamna totul intr-o relatie. Ei exclud din start posibilitatea de a insela sau de a fi inselati. In situatia in care, prin absurd, se ajunge intr-o asemenea situatie, orice legatura se incheie pe loc, fara discutii si explicatii, fiindca nu suporta sa se simta tradati.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului