Astrologie

#ura #astrologie #cuplu

Cupluri care se urasc reciproc, potrivit astrelor

 

Exista cateva zodii care nu se inteleg deloc. Le-ar fi greu, aproape imposibil, sa aiba o relatie si sunt mai tot timpul in conflict. Vezi mai jos zodiile care nu ar putea forma un cuplu.

Varsator si Gemeni - Cei din zodia Gemeni se dezvolta foarte bine atunci cand sunt inconjurati de prieteni, distrandu-se. Nativii Varsator prefera sa stea toata noaptea afara, in loc sa mearga acasa pentru a-si reincarcat bateriile. Cei din zodia Varsator se mandresc cu faptul ca sunt persoanel care isi pot respecta intotdeauna o promisiune, indiferent de situatie. Gemenii au probleme cu acest lucru. 

Leu si Fecioara. Nativul Leu prefera ca totul sa fie despre sine.  Nu numai ca poate directiona atentia oricui catre problemele sale, dar o face intr-un mod care i-ar face de ras pe majoritatea oamenilor. Nativii Fecioara nu suporta aceasta nevoie constanta de a fi in centrul atentiei si vor sta departe de cei din zodia Leu.

Rac si Sagetator. Nativii Rac sunt genul de oameni care nu incearca pra des lucruri noi, mai ales daca este doar de dragul de a o face. Uneori pot parea lipiciosi si vulnerabili, insa asa se manifesta ei in mod pozitiv. Nativii Sagetator nu suporta aceasta latura a celor din zodia Rac. In schimb, ei vor face tot posibilul sa se distreze cu prietenii si sa nu fie niciodata legati de cineva. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare