Astrologie

#astrologie #femei #zodiac

Ele sunt femeile cele mai dorite ale zodiacului. Sunt sexy si stiu cum sa-si faca simtita prezenta

In general, femeile care emana stil si eleganta sunt percepute ca fiind sexy. De mentionat este faptul ca acest termen nu trebuie asociat cu vulgaritatea. O femeie poate fi considerata sexy si daca poarta pantaloni de stofa si sacou. Vezi mai jos care sunt cele mai dorite femei ale zodiacului.

Berbec

Sunt zodii nonconformiste si nu prefera bluzele decoltate sau fustele scurte. Pentru nativele acestei zodii a fi sexy inseamna sa se imbrace elegant si decent. Totodata, femeia Berbec mizeaza pe privire si pe atitudine. 

Fecioara

Femeile din aceasta zodie sunt poate cele mai sexy si atragatoare femei din zodiac. Stilul lor vestimentar are la baza rochii mulate, fuste scurte si costume elegante care le pot formele in evidenta. O femeie din zodia Fecioara acorda o mare importanta felului in care arata si, pentru ea, parerea celor din jur este foarte importanta. 

Aceste native prefera machiajele stridente, insa nu de prost gust. Stiu cum sa jongleze cu hainele si accesoriile care sunt la limita decentei. Ele stiu foarte bine cand sa se opreasca si sa nu cada in extrema vulgaritatii.

Balanta

Sunt genul de femei schimbatoare. Calitatile lor ies la iveala doar atunci cand cred ca este nevoie. In situatia in care un tip le cade cu tronc atunci ele devin brusc sexy si atragatoare, poarta haine mulate si rochii cu care nu apar foarte des. Reusesc sa seduca prin gesturi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro