Astrologie

#zodii 2020 #noroc zodii

Zodii a caror viata se schimba radical in 2020

Trei zodii vor avea parte de un an fabulos. Anul 2020 se anunta pentru acesti nativ unul prosper, plin de noroc pe toate planurile. 

Iata care sunt zodiile care pun punct si iau viata de la capat in 2020:

Pesti 

Pestii vor sa intre in noul an cu multe schimbari. In primul rand, vor sa renunte la persoanele toxice din viata lor si sa nu mai puna la suflet rautatile celor din jur. Vor sa renunte la sensibilitatea lor exagerata si isi doresc sa fie mai puternici in ceea ce priveste relatiile lor interumane. Pestii au fost foarte dezamagiti la sfarsitul anului 2019, iar anul 2020 se anunta pentru ei un an al transformarilor. 

Taur 

Taurii vor sa isi schimbe stilul de viata. Incepand cu anul 2020, vor sa adopte o dieta sanatoasa si sa faca mai mult sport. In plus, vor sa isi schimbe locul de munca si sa isi construiasca afacerile proprii. Isi doresc pur s simplu sa elimine orice stres din viata lor. 

Balanta

Balantele si-au cam pierdut echilibrul in 2019 si in 2020 vor sa isi schimbe atitudinea si sa se bazeze mai mult pe ratiune. Pentru ei sentimentele nu trebuie sa mai primeze. Isi doresc sa gandeasca cu creierul si mai putin cu inima. Viata lor va capata un alt sens, insa nu se stie sigur daca vor reusi sa fie atat de rationali pe cat isi doresc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro