Astrologie

# ultima luna #zodii #lovitura

Zodiile care dau lovitura in ultima luna a anului

Ultima luna a anului 2019 vine cu multe surprize pentru doua zodii, care dau lovitura pe toate planurile si vor incheia anul mai bine ca niciodata.

Zodiile care isi schimba destinul in luna decembrie

Varsator

Luna decembrie vine cu multe surprize pentru nativii zodiei Varsator. A venit vremea pentru ei sa traga linie si sa vada ce au realizat in acest an si ce ar trebui sa schimbe in viara lor.

Varsatorii isi vor deschide inima si il vor primi din nou in sufletul lor pe un partener din trecut. In schimb, alti nativi au ocazia sa cunoasca o persoana care sa le dea viata peste cap. Daca isi vor lasa inima sa iubeasca din nou, varsatorii vor avea parte de un final de an glorios si plin de oportunitati. Trebuie numai sa stie sa profite de ele si sa se bucure de fiecare clipa, asa cum vine.

Pe plan profesional si al banilor, nativii zodiei Varsator au ocazia sa primeasca o suma mare, probabil chiar o marire de salariu, insa ar fi cazul sa nu faca cheltuieli nemasurate in aceasta luna, deoarece vor regreta aceasta decizie imediat.

Sagetator

Nativii acestei zodii pot face achizitii importante in ultima luna a anului, pentru ca vine cu mari surprize si pentru ei. Acestia incep sa se remarce in grupul de prieteni, la serviciu ori o persoana speciala pune ochii pe ei. A venit momentul ca nativii zodiei Sagetator sa fie mai curajosi si sa spuna lucrurilor pe nume, caci vor avea numai de castigat. Doar de ei depinde succesul acestei luni.

Cei care sunt singuri au ocazia sa intre intr-o relatie de-a dreptul magica, care le va schimba viata la 180 de grade si trebuie sa fie pregatiti pentru toate evenimentele care vor urma.

In plus, o afacere incepe sa dea roade pentru nativii acestei zodii. Este posobil ca in aceasta luna sa faca achizitii extrem de importante, cum ar fi o casa, o masina ori sa isi cumpere o vacanta intr-o destinatie de vis.


 


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului