Astrologie

#flori #horoscop

HOROSCOPUL FLORILOR. Care este floarea potrivita pentru fiecare zodie

Semnul zodiacal ne influenteaza personalitatea si aspiratiile, dar ne si defineste, intr-o oarecare masura, gusturile. Stiai ca fiecare zodie are asociata o floare preferata? Iata de ce iti placeau, poate, lalelele sau crinii si iata ce flori sa-i cumperi iubitei, unei colege, prietene sau chiar mamei data viitoare cand ai ocazia:

Berbec - Lalele rosii

Puternicul si increzatorul Berbec nu putea avea alta culoare preferata decat rosul focului si al pasiunii. Laleaua energica si surprinzatoare este o floare a primaverii, la fel cum sunt si femeile nascute in aceasta zodie.

Taur - Crin

Desi sunt incapatanate si determinate, nativele din zodia Taurului sunt bune la suflet, romantice si sensibile. De obicei pragmatice, isi vor da voie sa viseze leganate de parfumul delicat al unui buchet de crini maiestuosi.

Gemeni - Trandafir

Adaptabili si versatili, Gemenii sunt plini de imaginatie, ceea ce ii face sa se numere printre cei mai creativi nativi ai zodiacului. Creativi si prietenosi, Gemenii apreciaza buchetele generoase de trandafiri, flori care, indiferent de culoarea lor, simbolizeaza esenta zodiei lor: iubire si prietenie.

Rac - Nemtisor (Delphinium)

Sensibil si emotiv, romantic incurabil, un Rac se va simti apreciat si iubit atunci cand va primi un aranjament delicat care sa cuprinda si flori de nemtisor sau Delphinium, floare de camp ce simbolizeaza o inima deschisa si atasament.

Leu - Floarea Soarelui

Cel mai dominator, spontan, creativ si extrovertit dintre toate semnele zodiacale apreciaza o floare care stie si ea sa atraga atentia; iar un buchet cu impunatoarea floarea soarelui va incanta peste masura orice femeie nascuta sub acest semn, gratie simbolisticii sale: fericire, caldura, incredere, dar si delicatete si iubire.

Fecioara - Crizanteme olandeze sau margarete

Fecioarele sunt foarte atente la detalii si meticuloase, asa ca le vei impresiona oricand cu un buchet bogat de crizanteme olandeze sau de margarete sau chiar cu un buchet de flori salbatice, in forma de stea, cu textura delicata, carora sa le poata jumuli, la o adica, petalele jucandu-se "ma iubeste - nu ma iubeste".

Balanta - Hortensia

Echilibrate si armonioase, romantice si fermecatoare, Balantele apreciaza florile care simbolizeaza abundenta si puterea, dar care au in acelasi timp o delicatete iesita din comun. Inflorescenta bogata a hortensiei, dar si finetea floricelelor care o compun vor impresiona o Balanta atenta si gentila.

Scorpion - Bujorul

Unul dintre cele mai intense semne ale zodiacului, Scorpionul este puternic si pasional, dar si emotiv si sensibil, iar floarea care ii stimuleaza toate simturile este bujorul, romantic si puternic totodata, mai ales datorita parfumului sau catifelat.

Sagetator - Garoafa

Spirite independente, puternice si energice, Sagetatorii sunt atrasi de mister si de cunoastere. Au o personalitate multidimensionala si tocmai de aceea floarea zodiei lor este garoafa. Aceasta floare nu doar ca are o multime de fatete datorita bogatiei de petale, ci si o simbolistica bogata, inspirand dragoste, fascinatie, distinctie, noroc, spirit de aventura, inteligenta si rezistenta.

Capricorn - Violete africane

Responsabili, seriosi, disciplinati, mereu cu picioarele pe pamant, Capricornii au si o latura fascinata de frumusete, delicatete si romantism. Floarea zodiei lor este violeta africana, care ii cucereste prin delicatetea lor, prin petalele catifelate, prin culorile superbe si prin nevoia de grija permanenta, fiind un simbol al increderii si fidelitatii.

Varsator - Orhidee

Iubitori de independenta la suprafata, in sufletul lor Varsatorii tanjesc dupa romantism. Frumusetea, delicatetea si gratia orhideelor snt perfect complementare cu spiritualitatea si intuitia Varsatorilor. Simbolizand dragostea, frumusetea si, totodata, puterea, orhideele rezoneaza cu simtul foarte dezvoltat al loialitatii pe care il au acesti nativi.

Pesti - Alstroemeria (crin peruvian)

Recunoscuti pentru blandetea si rabdarea lor, Pestii sunt probabil cel mai intelegator semn al zodiacului. Cu inima mereu deschisa, generosi si empatici, afectuosi si mereu ghidati de emotii, Pestii iubesc florile care simbolizeaza admiratie si apreciere, fara a epata, insa. Crinii peruvieni imbina eleganta cu simplitatea in inflorescente splendide care vor da pe spate orice Pestoaica sensibila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro