Astrologie

#femei sufocante #zodii #femei

Femeile sufocante ale zodiacului. Nu poti face o miscare fara ca ele sa nu-ti sufle in ceafa

De cele mai multe ori femeile au nevoie de mai multa atentie intr-o relatie, spre deosebire de un barbat. Exista insa cateva zodii de femei care devin extrem de sufocante. Iata la ce trebuie sa te astepti daca intrii intr-o relatie cu ele.

 

Leu

Leii se simt impliniti numai in momentul in care partenerul de cuplu li se dedica total si le arata toata afectiunea de care au nevoie. Aceste femei sunt in stare de orice pentru a castiga aprecierea, atentia si dragostea partenerului. Toate aceste comportamente le pun pe femeile Leu intr-o lumina ridicola, iar gesturile exagerate de afectiune le fac sufocante, deoarece stau tot timpul legate de iubit.

Capricorn

Femeile Capricorn sunt adesea obsesive in momentul in care se afla intr-o relatie. Au nevoie de cineva care sa le impartaseasca sentimentele si scopurile, deoarece doar asa se simti complete. In acelasi timp sunt excesiv de geloase si pornesc adevarate scandaluri numai daca li se pare ca partenerul de cuplu a aruncat o privire anume unei alte femei. De multe ori incearca sa verifice telefonul partenerului de cuplu.

Sagetator

Femeile Sagetator sunt destul de detasate intr-o relatie si au nevoie de spatiu. Asta pana cand cred ca sunt inselate sau ca partenerul le ascunde ceva. Incepand din acea clipa se transforma in adevarati detectivi si fac cercetari mai amanuntite decat cei de la FBI. De la spargerea parolelor de la mail, calculator si pana la verificarea telefonului, nimic nu scapa neverificat. Ba mai mult, te poti astepta sa angajeze un detectiv particular care sa-ti urmareasca fiecare pas. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro