Astrologie

#flori zodii #semn zodiacal #flori

Descopera floarea care ilustreaza frumusetea unica a fiecarui semn zodiacal

 

Cand vine vorba de flori, de unde sa incepem? Poetii s-au straduit sa gaseasca cuvintele care sa exprime frumusetea lor. Artistii s-au straduit sa gaseasca culorile si tehnicile pentru a le surprinde farmecul. Cineva ar putea spune ca florile sunt dovada ca magia este reala, pentru ca, serios - cum altfel poti explica aceste lucruri superbe? Daca te intrebai ce floare surprinde fiecare semn zodiacal, ai ajuns la locul potrivit.

 

Floarea care arata frumusetea fiecarui semn zodiacal

Berbec

Pentru ca sezonul Berbecului are loc chiar la inceputul primaverii, semnul tau zodiacal reprezinta promisiunea unor noi inceputuri. Iar atunci cand vezi campuri generoase de lalele rasarind din pamant, ai sentimentul ca te afli in pragul unei noi aventuri interesante. Aceste flori colorate se hranesc cu gheata care se topeste dupa o iarna lunga, rasarind cu o splendoare reinnoita. Lalelele inseamna ca esti gata sa pui capat hibernarii, sa renunti la trecut si sa o iei de la capat, pentru ca perfectiunea lor simetrica este o forta motivanta de sine statatoare. Iar cand vezi lalelele ca incep sa infloreasca, stii ca focul Berbecului este la indemana.

Taur

In ciuda faptului ca bujorii se numara printre cele mai feminine si luxoase flori, sunt singurul tip de floare care se apropie de a-ti capta energia divina si de zeita. Taurul este semnul zodiacal al rabdarii si al frumusetii senzuale, ceea ce se vede in felul in care bujorii incep ca niste bulbi bine infasurati si nu se grabesc inainte de a-si desfasura petalele si de a se imprastia. Un Taur nu ar grabi niciodata procesul de a se rasfata pana la perfectiune, motiv pentru care bujorul nu se grabeste sa ajunga la apogeu.

Gemeni

Nu exista o floare care sa surprinda mai bine frumusetea salbatica si lipsita de griji a Gemenilor decat macul. Tot ce trebuie sa faci este sa te plimbi cu masina in timpul primaverii, cand campuri de maci portocalii aurii-portocalii sunt imprastiate pe dealuri, traind alaturi de cactusi ascutiti. La fel ca floarea salbatica, Gemenii prospera in dezordine, stiind ca creativitatea se ridica atunci cand nu exista reguli care sa o stapaneasca. Si pentru ca Gemenii sunt atat de adaptabili, macul poate supravietui in perioade de caldura, curent si inghet. Aceste flori sunt un accident fericit al ploilor care au loc la sfarsitul iernii si la inceputul primaverii, dovedind ca frumusetea este adesea neplanificata.

Rac

La fel ca si plumeria parfumata si de plaja, poti gasi intotdeauna un Rac langa apa. Acest semn zodiacal - guvernat de crab - se dezvolta acolo unde nisipul intalneste oceanul, intr-un loc unde cei dragi se aduna pentru a se indragosti si a privi apusul. Mirosul de plumeria si felul in care petalele sale arata ca niste scoici il duce instantaneu pe un Rac inapoi la unele dintre amintirile sale preferate de surf si vara, facandu-l sa se simta ca acasa. In plus, plumeria reprezinta nasterea si creatia, in timp ce Racul simbolizeaza ingrijirea si maternitatea.

Leu

Leul ar putea fi asociat cu nimeni altcineva decat floarea-soarelui (din motive evidente). Acest semn de foc luminos si vibrant este literalmente guvernat de Soare, un corp ceresc care cere toata atentia din incapere. Leul este cam la fel, fiind semnul zodiacal al creativitatii, al exprimarii de sine si al etalarii. Iar daca ai vazut vreodata un camp de floarea-soarelui inalt si auriu, stii ca te lasa complet fara cuvinte. La fel cum un Leu isi poarta mereu inima pe maneca, floarea-soarelui este mereu cu fata direct spre soare, asteptand inspiratia cu bratele deschise.

Fecioara

Cand te gandesti la crin, spui ca este cea mai populara floare pentru buchetele de mireasa, cum ar putea aceasta floare sa nu reprezinte o Fecioara? Acest semn zodiacal este adeptul frumusetii minimalismului si al simplitatii, schimband afisajele stridente cu detalii complicate. Aceasta floare atinge toate bazele Fecioarei. Poate ca este modesta si delicata, dar nu te poti opri din a o privi odata ce ai observat-o. In plus, parfumul delicat si pamantesc pe care il lasa in urma lasa intotdeauna o Fecioara sa vrea mai mult, ceea ce este exact cum le place.

Balanta

Balanta - esti un romantic fara speranta si o stii. Nu numai asta, dar Balanta este literalmente guvernata de Venus - planeta iubirii si a luxului - ceea ce te face sa optezi pentru floarea care face de rusine toate celelalte flori - trandafirul. Iti place ca trandafirii vin in tot felul de forme, culori si marimi - fiecare cu semnificatia sa specifica - oferindu-ti un trandafir pentru fiecare tip de relatie pe care o ai. Dincolo de magia olfactiva a trandafirului - si de felul in care petalele sale satinate cad la picioarele tale, una cate una - nu te poti abtine sa nu te simti complet vrajita. In plus, trandafirul are spini, ceea ce reprezinta o dovada a puterii tale de protectie.

Scorpion

Galbenelele domnesc la inceputul sezonului de toamna, cand atmosfera incepe sa devina mai intunecata, mai mohorata si mai infricosatoare. Si, desi noptile continua sa se lungeasca, galbenelele ofera o explozie de auriu-portocaliu care capata un moment de soare. Cu toate acestea, exista un motiv si mai profund pentru asocierea Scorpionului cu galbenelele. La urma urmei, aceasta este floarea asociata cu Día de los Muertos (Ziua Mortilor), care este o sarbatoare care ii onoreaza pe cei dragi plecati. Scorpionul este semnul zodiacal al mortii si al renasterii. Se crede ca spiritele sunt atrase de coloritul stralucitor al galbenelelor si de parfumul misterios al acestora.

Sagetator

Panselutele vin in toate formele, modelele, culorile si dimensiunile. Cand privesti un camp de panselute care isi scutura petalele delicate in vant, vezi o multitudine de culori, de la albastru la galben, la roz si chiar portocaliu. Pentru ca Sagetatorul este semnul zodiacal al expansiunii, al aventurii si al posibilitatilor, acest semn de foc mutabil nu putea fi reprezentat decat de o floare care nu poate fi cu adevarat prezisa. Sagetatorul este despre deschiderea mintii catre lucruri noi si despre imbratisarea diferentelor noastre, motiv pentru care este logic ca panseluta - in toata varietatea si diversitatea ei - sa capteze spiritul Sagetatorului.

Capricorn

Capricornul este semnul zodiacal al traditiei, al gratiei si al longevitatii, un sentiment pe care orhideea eleganta il intelege. La fel ca un Capricorn, aceasta floare inalta si statuara nu este niciodata exagerata, intelegand ca adevarata frumusete consta in a arata curat si aranjat. Nu numai ca orhideea este cea mai prestigioasa dintre toate florile, dar are si un mod de a arata mai demn decat orice alta floare. In plus, orhideele pot trai pana la cincisprezece ani, intrand in perioade de "latenta" inainte de a reinflori ele insele. Capricornul intelege ca succesul necesita timp, motiv pentru care gratificarea intarziata a frumusetii unei orhidee o face sa fie o pereche perfecta.

Varsator

Nu exista nicio indoiala ca nufarul calla este una dintre cele mai unice dintre toate florile. Ca si Varsatorul, crinul calla nu se preocupa sa se incadreze in alte flori, alegand in schimb un aranjament de petale care seamana mai degraba cu o cupa gratioasa care ar putea "suporta" cu usurinta apa. Varsatorul este un semn zodiacal care prefera sa stabileasca tendintele decat sa le urmeze, motiv pentru care va aprecia atitudinea inventiva a crinului calla. In plus, Varsatorul este semnul zodiacal al comunitatii si al conexiunii, si nimic nu este mai magic decat sa dai peste un camp de crini calla, stransi impreuna in excentricitatea lor comuna.

Pesti

La fel ca floarea de lotus, Pesti este un semn zodiacal care prefera sa se lase dus de val si sa se adapteze la ritmul schimbator al curentilor vietii. Aceasta floare exista intr-un spatiu liminal intre aer si apa, la fel cum Pestii exista in spatiul liminal dintre lumea spiritului si lumea materiala. Pestii pot intelege modul in care floarea de lotus se poate simti uneori ca un peste in afara apei, si totusi, ei sunt ceea ce oamenii vin sa vada pe lac. Pestii sunt atat emotionali, cat si in afara acestei lumi, plutind intr-un loc in care majoritatea celorlalte flori s-ar ineca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro