Astrologie

#zodii #jocuri video #astrologie

Ce joc video esti tentat sa joci toata noaptea, in functie de zodie

Atunci cand stresul si plictiseala din realitate devin prea mari, jocurile vor fi intotdeauna o solutie perfecta. Intre aventura plina de adrenalina si grafica imersiva, fiecare semn zodiacal are un joc video care ii surprinde nevoile de divertisment.

Berbec: Grand Theft Auto V

Nimic nu il entuziasmeaza mai mult pe Berbecul guvernat de Marte decat crimele, urmaririle de masini si faptul de a da cu tifla la figurile autoritatii. Acesta este unul dintre motivele pentru care jocul Grand Theft Auto V este o modalitate atat de buna pentru un Berbec de a se descarca.

Taur: Animal Crossing | New Horizons

Taurul vrea doar sa se relaxeze. Guvernat de Venus, senzuala si luxoasa, Taurul vrea doar sa se relaxeze in haine confortabile si sa se inconjoare de placeri estetice. Ti-ar fi greu sa gasesti un Taur care sa nu fi jucat un joc de tip sandbox precum Animal Crossing: New Horizons pana la uitare. Isi vor proiecta cartierul visurilor lor si te vor da afara din el atunci cand ii enervezi.

Gemeni: The Sims 4

Gemenii sunt un semn de aer barfitor si sociabil care adora sa urmareasca desfasurarea dramei. De aceea, The Sims este, la propriu, cel potrivit joc pentru ei din toate timpurile. Nu numai ca un Gemeni are control total asupra unui cartier si a dinamicii locale dintre fiecare gospodarie, dar poate chiar sa-si construiasca casa de vis si sa creeze o versiune alternativa a lui insusi. 

Rac: The Last of Us Partea I & II

De indata ce un Rac trece de secventa de deschidere devastatoare din The Last of Us partea I si varsa cateva lacrimi neasteptate, stii ca este absolut captivat. Acest joc nu numai ca surprinde energia intunecata, rasucita si mohorata pe care fiecare Rac cu luna in luna o doreste in secret, dar vor fi incredibil de absorbiti de poveste. Personajele complexe din punct de vedere emotional isi vor croseta absolut drumul in inima unui Rac.

Leu: The Legend of Zelda | Tears of the Unknown

Orice Leu adora sa fie eroul propriei povesti. Si, pierzandu-se in The Legend of Zelda ore in sir, este inevitabil ca o parte din energia galanta si eroica a lui Link sa se rasfranga asupra lor. Nu numai ca Regatul Hyrule este suficient de frumos pentru ca un Leu regal sa se simta ca acasa, dar se vor identifica cu complexul de salvator al lui Link si vor deveni dependenti de calatoria de salvare a Printesei Zelda. In plus, estetica este creativa si capricioasa, ceea ce este exact pe placul unui Leu guvernat de Soare.

Fecioara: The Witcher III | Wild Hunt

Un lucru pe care o Fecioara il cauta intotdeauna intr-un joc sunt detaliile care iti taie respiratia si un gameplay provocator din punct de vedere intelectual. Pentru o Fecioara, The Witcher III satisface toate fronturile, datorita povestii complexe, optiunilor de dialog captivante si universului bogat decorat. O Fecioara va aprecia intotdeauna faptul ca acest joc s-a bazat pe o serie de romane fantastice (si ramane fidel povestii originale). 

Balanta: Resident Evil 4

Fiecare Balanta are in secret o fascinatie pentru tot ceea ce este horror, deoarece le place sa echilibreze energiile intunecate si neintelese. In Resident Evil 4, o Balanta poate invinge sectantii care au rapit-o pe fiica presedintelui SUA, captivandu-le interesul pentru senzatiile psihologice, precum si pentru conceptul de justitie. In plus, gameplay-ul inovator ii va cufunda direct intr-o lume infricosatoare la moda, permitandu-le sa isi invinga inamicii fata in fata.

Scorpion: Red Dead Redemption II

Avand loc in vremurile de odinioara ale Vestului Salbatic, intr-un decor desertic indepartat, Scorpionilor nu le va placea nimic mai mult decat sa se scufunde in capul haiducului Arthur Morgan. Strategic in gameplay, un Scorpio va adora sa poata juca Red Dead Redemption II pe furis, asa cum doreste, facand propriile alegeri si facand fata consecintelor pe masura ce povestea avanseaza. Chiar si intr-un joc video, un Scorpion razbunator este un credincios convins in karma.

Sagetator: The Elder Scrolls V | Skyrim

Nimic nu-i place mai mult unui Sagetator decat sa exploreze marele necunoscut si sa evadeze din realitate prin intermediul unui vis cu ochii deschisi. Daca un Sagetator nu a mers de la o parte la alta a hartii in lumea Skyrim, inseamna ca nu a trait cu adevarat. Un Sagetator va fi fascinat la nesfarsit de toti oamenii diferiti, locurile si povestile neasteptate in care se poate implica. 

Capricorn: Call of Duty | Modern Warfare II

Capricornul este semnul zodiacal al structurii, traditiei si autoritatii, motiv pentru care le va placea campania plina de actiune din Call of Duty: Modern Warfare II. Le va placea sa se scufunde in unitatea de operatiuni speciale Task Force 141, in timp ce incearca sa doboare un terorist aflat in posesia unor rachete balistice de fabricatie americana. Le va placea, de asemenea, sa joace in modul multiplayer online, unde pot sa arate, sa traga si sa vorbeasca cu tot felul de oameni, din toata lumea.

Varsator: Diablo IV

Varsatorul este guvernat de Uranus - planeta inovatiei si a gandirii de viitor - in astrologia moderna, motiv pentru care joaca mereu cele mai noi si mai bune jocuri din lumea jocurilor. Nu numai ca Diablo 4 este cea mai tare lansare noua, dar grafica sa de o frumusete intunecata si lumea deschisa orientata spre comunitate vor fi cu adevarat pe placul unui Varsator. Nu numai ca le place sa fie impresionati de jocurile video care isi asuma riscuri creative, dar le place si sa aiba optiunea de a se juca cu prietenii lor.

Pesti: Assassins Creed | Origini

Pesti este semnul zodiacal al nostalgiei, spiritualitatii si minunilor, ceea ce face ca Assassins Creed: Origins este chiar pe gustul sau. Pestii sunt in mod natural secretosi si smecheri, motiv pentru care le va placea sa se poata ascunde peste tot in Egiptul antic si sa le aplice lovituri letale dusmanilor lor fara sa fie vazuti. In plus, acest joc va debloca probabil o amintire din viata trecuta pentru un Pesti, deoarece aceasta franciza de jocuri video este cat se poate de exacta din punct de vedere istoric si imersiva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro