Astrologie

#zodii #astrologie #cocktail

Care este cocktailul potrivit pentru fiecare zodie in parte

 

Fiintele umane au consumat bauturi alcoolice inca de la inceputul timpului si nu exista niciun semn ca acest lucru s-ar opri. Daca in prezent te pregatesti pentru o seara in oras, sorbind cocktailuri alaturi de toti oamenii tai favoriti, ar fi bine sa intrebi barmanul care este bautura preferata a semnului tau zodiacal pe care o poti comanda. Potrivit astrelor, s-ar putea sa fie cea mai potrivita.

 

Berbec - Cadillac Margarita

Cand esti pregatita pentru o noapte in oras, faci totul! Nu esti aici pentru a lua inghitituri lente si mici pana cand te vei bucura treptat de o stare de efervescenta. Daca nu comanzi shot-uri de tequila inca de la inceput, ii ceri barmanului tau o Margarita Cadillac si nu te zgarcesti cu Grand Marnier! Si chiar daca nu ai stomac pentru doua sau trei... sau patru... cel putin iti incepi seara cu una.

 

Taur - Pina Colada

Esti guvernata de Venus - planeta luxului si a senzualitatii - si nimic nu surprinde mai bine decat o pina colada sentimentul de a lua o pauza pentru a te relaxa. Intre felul in care crema de cocos iti acopera limba si felul in care romul iti imbraca gatul, te va face sa visezi la escapade tropicale si la nopti de betie in oras cu prietenele tale. Nu ai nicio problema in a comanda cel mai decadent lucru din meniul barului!

 

Gemeni - Espresso Martini

Daca esti un Gemeni, stii ca ai locuri de vizitat si oameni de vazut. De aceea, un martini espresso acopera toate bazele (si iti satisface dorinta de a simti ca o racheta trage prin tine). Vodca iti scade inhibitiile si iti sporeste darul de a vorbi, in timp ce cofeina iti permite sa continui conversatia pana la orele tarzii ale noptii. 

 

Rac - Moscova Mule

Nu exista un cocktail cu o atmosfera mai confortabila decat un Moscow Mule. Intre cana de cupru stralucitoare in care vine intotdeauna si aroma racoritoare a berii de ghimbir, care intra imediat dupa vodca, esti in rai! Racii tanjesc dupa un sentiment de siguranta si securitate la iesirile lor sociale, iar un Moscow mule le ofera ceva dulce de care sa se agate. In plus, nu se invecheste niciodata si este greu pentru un barman sa greseasca. 

 

Leu - Mojito

Nu numai ca aromele unui mojito sunt dulci si racoritoare, dar arati ca o diva, invartind frunzele de menta in gheata cu paiul in timp ce barfesti cu prietenii. Nimic nu te face sa te simti la fel de sic ca un mojito facut bine, motiv pentru care optezi doar pentru suc de lime proaspat stors si rom alb de top! Daca iti dai seama ca barmanul tau nu a pus suflet si inima in bautura, stii ca nu va fi la fel de buna.

 

Fecioara - Penicilina

Acest cocktail are whisky scotian, dar si suc de lamaie, miere si ghimbir! Este adesea garnisit cu o bucata delicioasa de bomboana de ghimbir, care iti linisteste stomacul in momentul in care incepi sa simti cum se strecoara indigestia indusa de alcool. In plus, arati atat de priceput in materie de cocktailuri atunci cand il comanzi!

 

Balanta - Aperol Spritz

Nimic nu este mai sic decat un Aperol spritz portocaliu aprins! Aromele sale botanice dulci-amarui il fac o experienta aromata si nu va va acri respiratia. Aspectul sau indraznet si cupru se potriveste cu fiecare dintre ansamblurile tale atent gandite. In timp ce nu este ridicol de greu cu alcoolul, este cu siguranta plin de arome, ceea ce te lasa cu sentimentul de betie de tipul "sunt indragostit", mai degraba decat de tipul "viata mea s-a terminat".

 

Scorpion - Manhattan

Intunecat, dar romantic. Amarui, dar dulce. Misterios, dar evident. Esti cel mai enigmatic semn zodiacal dintre toate, dar si cel mai intens. De aceea, un Manhattan clasic te satisface pe toate planurile! Whisky-ul de secara iti permite sa cobori garda si sa ii lasi pe ceilalti sa-ti afle secretele. Ciresele branduite te fac sa simti ca vrei sa inviti pe cineva la tine acasa. Oh, iar paharul in care vine se potriveste intotdeauna cu tinuta ta neagra.

 

Sagetator - Negroni

Negroni este un fel de var al Aperol Spritz, dar acesta are ceva mult mai intens. In timp ce va plac aromele efervescente si citrice ale Campari si doza indrazneata de lichior din gin, muscatura vermutului este cea care va scoate la iveala latura salbatica. Si pentru ca stii ca ai mereu chef sa incerci ceva nou, ar trebui sa sari pe trendul de a folosi "spaciago", care implica un Prosecco mai subtil si mai romantic in loc de vermut!

 

Capricorn - Old Fashioned

Niciun alt cocktail nu da senzatia de Mad Men mai mult decat Old Fashioned. Si pentru ca iti place sa te simti ca un sef, cauta intotdeauna un barman care stie cum sa faca un adevarat Old Fashioned. Daca cineva indrazneste sa iti pregateasca acest cocktail clasic cu bourbon, cu felii de portocala si o cireasa maraschino, vei sti ca nu te vei mai intoarce niciodata. Un adevarat Old Fashioned ar trebui sa fie servit doar cu coaja de portocala (si cu o bila de gheata presata, pe deasupra)!

 

Varsator - Bottomless Mimosas

 

Pentru tine, nu conteaza atat de mult ce bei, ci cu cine bei. Varsatorul este adesea un semn zodiacal social si orientat spre comunitate, caruia ii place sa se intalneasca cu oamenii, chiar daca sunt timizi. Atunci cand inviti pe toata lumea la un brunch si Bottomless Mimosas, se sparge instantaneu gheata! Poti sa faci cocktail-ul cat de tare sau cat de usoara doresti si poti umple cu usurinta ulcioarele cu ea pentru a-i mentine pe toti zburdalnici pe tot parcursul dupa-amiezii.

 

Pesti - Laguna albastra

Nu te deranjeaza ca Blue Lagoon este albastru aprins din cauza curacao si cu mult zahar din cauza limonadei. De fapt, in secret, le preferi, pentru ca stii ca esti in plus. Esti o persoana care vrea sa fie transportata intr-o alta realitate atunci cand bea ceva imbatator. Nu numai ca nuanta rece iti aminteste de apa turcoaz tropicala, dar dulceata adaugata o aduce la un cu totul alt nivel de fantezie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare