Astrologie

#zodii zgarcite #scrooge #zodii

Zgarcitii zodiacului. Sunt adevarati Scrooge ai societatii moderne

Generozitatea este o calitate de care nu toti oamenii dispun. Prezenta sau lipsa ei depind de modul in care am fost crescuti, dar si de personalitatea fiecarei persoane. Vei afla de mai jos care sunt cei mai zgarciti nativi ai zodiacului.

Capricorn - ofera ajutor, insa asteapta aproape de fiecare daca sa ii fie intoarsa favoarea. De asemenea, vrea sa stie ca se poate baza pe tine daca si daca ea va avea probleme in viitor. Nu lasa niciodata pentru altcineva ultima felie de tort sau pizza!

Gemeni - acesti nativi daruiesc pana si luna de pe cer atunci cand sunt in relatii bune. Cand lucrurile se schimba insa, nu mai scot nimic din buzunare pentru omul care i-a calcat pe coada. Daca te intelegi bine cu un nativ gemeni vei fi plin de cadouri si atentii, daca veti avea o cearta, poti sa iti iei gandul de la atentiile din partea lui.

Berbec - sunt nativi foarte egoisti, competitivi si ambitiosi. Nu vor niciodata sa vada ca cineva are mai mult decat ei. Le place sa arunce cu banii doar atunci cand vine vorba de propria persoana.

Taur - stie foarte bine cum sa isi gestioneze veniturile si vor sa se asigure ca au un ban pus la saltea pentru vremuri grele. Face cadouri doar la ocazii speciale, insa nu lucruri costisitoare. El decide intotdeauna cum vrea sa cheltuiasca banii si prefera, de cele mai multe ori, sa investeasca in viitorul lui.

Fecioara - acesti nativi sunt individualisti si nu le place sa ceara ajutor. Prefera sa ramana singuri decat sa ajute pe cineva aflat in suferinta si sunt ultimele persoane care ar da bani oamenilor de pe strada.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului