Astrologie

#astrolog maria sarbu # horoscop saptamanal #predictii #zodii #horoscop

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Horoscop 28 martie - 3 aprilie. Care sunt zodiile favorizate de astre

Saptamana din finalul martie, inceputul lui aprilie este plina de provocari, mai ales la nivel subtil. Recomand multa atentie la tot felul de rautati, gelozii, indoieli si ispite, pentru ca este vremea lor. Nu neaparat foarte periculoase, dar nici de trecut cu vederea.

 

Vibratii joase, mecanisme care se schimba si portaluri negative sunt cateva dintre lucrurile pe care le vom observa in aceste zile. Daca ai o extrasensibilitate aparte, atunci este foarte probabil ca stii exact la ce ma refer si totodata vei sti si cum sa te protejezi si de toate acestea.

Recomand tuturor sa isi utilizeze pietrele semipretioase in aceste vremuri si mai ales in aceasta saptamana. Turmalina, Ametistul, Carneolul si Jaspul ar trebui sa nu va lipseasca din casa si nici din geanta la moment.

La moment vom mai observa la unele dintre zodi, despre care am vorbit pe larg in videoclip, un plus de foc dezordonat, haotic. Acest lucru poate dezechilibra nativii zodiilor de foc in primul rand, sau a celor care aveti Ascendentul in zodii de foc. Nu lasati lucrurile fara echilibru si incercati sa echilibrati energiile dar si mecanismele, tocmai pentru a nu avea o aura in dezechilibre sau alte genuri de probleme sau blocaje. Recomand mai multa atentie la impulsurile electromagnetice si la chimia in organism.

Sanatatea zodiilor in aceasta saptamana poate fi sensibilizata din cauza impulsivitatii sau agresivitatii, agitatiei sau ambalarii. Atentie la durerile de cap, la migrene, la traume dar si la tumorile la nivelul capului, pentru cei care ati suferit in trecut de astfel de probleme.

Iubirea in aceasta saptamana are si ea energiile ei. Recomand sa va tineti departe de inselare, tachinare si trisare. Tocmai ca este o perioada de ispite cum spuneam.

Cele mai favorizate zodii sunt in continuare: Racii, Fecioarele, Capricornii si curand vor trece de partea lor, in aceeasi barca, Pestii. 

In randul celor incercati raman Leii, Balantele, Scorpionii, Varsatorii, Berbecii si curand se vor adauga si Gemenii.

Evenimentul major al saptamanii este luna noua din 1 aprilie. Ea va intari pentru cei slabiti energia benefica, iar pentru cei agitati va aduce neplaceri prin acel foc haotic despre care va vorbesc.

Berbec

O saptamana interesanta dar si grea. Este momentul tau si m-as bucura sa va intariti si sa iesiti din haosul nervozitatii, epuizarii. Da-ti mai multa atentie propriilor nevoi si mai multa iubire de sine. Luna noua iti subliniaza ca ai foarte mult de lucru la tine si ca poti sa ai mai multe probleme daca nu isi vei da un restart. Ai un nou drum, ai alte energii si esti cel care trebuie sa te mobilizezi. Noi proiecte si un nou, o noua, TU! Invata sa te vindeci miraculos, ai cu ce!

Taur

O saptamana de preocupari pentru sanatate dar si pentru cariera. Ai lectii de personalitate Luni, iar in weekend ai nevoie de multa pofta de viata si echilibru in mecanismele interioare. O situatie de criza de identitate ar putea fi posibila pentru mare parte dintre nativi. Luna noua iti subliniaza suferintele la nivel profund si, in consecinta, sanatatea din punct de vedere al focului haotic, impulsurilor electrice si poti avea migrene sau stari de angoase.Daca ai deja unele probleme cu imunitatea, mare atentie dupa 1 aprile, plus minus 1 zi!

Gemeni

O saptamana inca benefica pentru tine, profita de acest moment, pentru ca nu departe de aici vei intra si tu intr-o perioada de criza identitara. Lunea Neagra este in zodia ta si se pregateste sa te lase in pace pentru urmatorii 9 ani, insa mai este un pic pana acolo. Ea va lasa locul altor stresuri si situatii, ce-i drept! Oricum, bucura-te pana pe 11 aprilie de ceea ce energiile benefice ale acestei perioade te vor alimenta. Luna noua va face apel la dorintele tale si ai nevoie de concentrare si determinare, focus pe toate prioritatile si dorintele tale. Daca nu ai facut inca lista de obiective si idealuri, atunci fii demn de acest obicei din 31 martie incolo. Actiune multa in preajma ta si multa agitatie vei avea si tu, pe teme creative si pe spartul unor blocaje, mai ales. 

Rac

O saptamana favorabila, benefica si generoasa, dar si cu mari lectii de personalitate pentru tine. Ai de facut multi pasi profesionali si practic energiile acestei perioade te propulseaza si te ambitioneaza in acest sens. Emotiile isi pierd valoarea pe moment. Mai multa valoare va castiga nevoia de actiune si dorinta de a atinge niveluri importante. Luna noua te scoate la tabla, ai examene de dat in sfera carierei sau trebuie sa demonstrezi ca poti da dovada de mai multa forta, determinare. Fii pus pe treaba si organizat mai ales! Munca innobileaza, acesta va fi motto-ul tau dupa 28 martie. In plus, ai putea trai intens o poveste de mare atractie fizica.

Leu

O saptamana cu mult foc haotic si pentru tine dar si cu tot felul de incercari. Impulsurile tale, sistemul tau, electric, determinarea si forta ta, sunt incitate si puse la indoiala de diverse lectii si energii mai putin pozitive. Asa cum repet de multi ani, este vremea rezultatelor pentru voi.  Iar miza este la moment forta de supravietuire. Nu visa prea sus in aceasta perioada, pastreaza-ti idealurile si nobletea, impreuna cu multa rabdare si intelepciune. Ai tot felul de dusmanii si atacuri de la prieteni, de la serviciu, de la tot felul de experiente neasimilate, astfel ca tot ceea ce va fi important, este, sa te ridici in picioare, indiferent de cate umilinte vei primi de la ceilalti. Luna noua vrea de la tine sa iti calibrezi focul interior si sa te re-imprietenesti cu echilibrul, efortul si dorinta de a reusi. Chiar daca reusita la moment inseamna conservare sau supravietuire. Lectiile de personalitate vor sa cobori cu picioarele pe pamant si sa vezi realitatea de la acest moment din viata ta!

Fecioara

O saptamana interesanta cu multa agitatie si stres. Esti protejat in fata unor energii turbulente de moment, insa atentie la viata ta pe un nivel mai profund, la instinctele tale, la forul tau interior. Ai multe de rezolvat in cuplu, posibile certuri, pofta de cearta si multele critici de care trebuie sa inveti sa scapi. Fii mai cald, mai empatic, mai putin exigent, mai uman. Luna noua iti va aduce o lectie personala dinspre constiinta ta. Sau poate fi o suferinta a spiritului tau, pe care o vei constientiza. Fii bland, bun si atentie la sanatate. Mai ales, daca te stii cu migrene sau cu probleme de tensiune, vertijuri,lipsa de calciu sau anemii. E vremea luptelor castigate pentru tine dar si pentru familia ta de suflete.

Balanta

O saptamana de foc haotic si pentru tine si multe de rezolvat la nivel relational. Trebuie sa fii atent la tot felul de initiative de cuplu si la proiecte in doi pe care sa le lansezi cu forta. Viata ta nu este in cel mai vesel moment al ei, dar bucuriile pe care prietenii ti le pot face, vor avea un gust placut la acest moment greoi. Serviciul are si el cerintele lui si trebuie sa te grabesti cu finalizarea unor responsabilitati.  Luna noua va fi benefica celor singuri. Iar celor care sunt in cuplu, atentie la persoana iubita care poate avea probleme si in consecinta, nevoie de voi si de puterea voastra de a o motiva.

Scorpion

O saptamana benefica si un weekend greoi. Cei dragi iti fac bucurii, iar tu pare ca nici nu ii iei in seama. Posibil ca esti mai fragil la moment, insa ai nevoie de atentia si de iubirea lor. Lasa-ti inima sau mintea sa vagabondeze pe valuri de dragoste si profita de momentele frumoase. Atentie insa la pasiuni toxice si la prietenii viciosi, mai ales daca ei te incurajeaza in dramele sau in panicile tale. Luna noua vine cu proiecte noi si inspiratie, pofta si determinare la serviciu dar si cu neplaceri de sanatate: psihica sau fizica. Atentie si tu la focul haotic ce isi face de cap agitand foarte multe dintre instinctele tale,

Sagetator

O saptamana vindecare traume si de pastrarea instinctului de conservare si pentru tine.Atentie si tu la focul haotic al acestei perioade, mai ales daca ai si un ascendent in zodie de foc. Ai nevoie de echilibru electromagnetic si vreo 4 probleme de rezolvat, tu cu tine! Dragostea iti face cu ochiul si declaratii frumoase poti primi si face in 28-29 martie. Lectiile de personalitate au si ele loc in acest moment si ele vor sa te apropii de ai tai, de cei dragi, din familie sau din afara ei. Luna noua pune prietenii pe primul loc si vrea sa fii mai creativ, mai puternic, mai atent la suflet si la ce doreste el sa faci. Simturile sunt in extaz dar si extrasensibilizate. In plus, atentie la munca in weekend!

Capricorn

O saptamana care te vrea mult mai cartezian si mai prezent, flexibil, dinamic. Banii sunt ok si nu isi ridica probleme - mai ales daca ascendentul tau nu este potrivnic - ei te ambitioneaza spre placeri mai mult. Nu ar strica sa faci o imprudenta, doua-trei, sa investesti la moment. Luna noua vine insa cu lectii de personalitate serioase si fie te sensibilizeaza fata de cei dragi, fie iti ridica problema unei persoane la care tii. Sanatatea cuiva drag sau mai ales a unui parinte, ar putea sa te destabilizeze in zilele ce urmeaza. Mai mult, se pare ca nici prietenii nu sunt intr-o perioada prea minunata. Toate astea isi dau putere si nu te lasi tu demoralizat asa usor.

Varsator

O saptamana de contracarare a unor probleme. Atata timp cat egoul isi ia lectiile pe care i le vei da, poti spune ca ai chiar o saptamana minunata. Daca nu, atunci la orgoliul care isi va arata consecintele asupra personalitatii tale. Weekendul poate insa sa iti fie frate vitreg si s te demoralizeze prin tot felul de rautati in casa sau in familie. Recomand o curatare a energiei casei. Luna noua vine cu idei si dezvoltare la nivel intelectual, creativ sau chiar in tranzactiile, negocierile si examenele tale. Mult focus pe gasirea unor raspunsuri care ”te vor unge pe suflet”!

Pesti

O saptamana inca greoaie dar cu promisiuni pentru un viitor apropiat favorabil. Sanatatea ta pare ca isi gaseste raspunsuri pozitive. Iar karma te vrea mai indraznet si mai idealist in plan profesional. Trebuie sa iesi din rolul salvatorului si sa iti acorzi o mai mare stima de sine si pretuire, iubire de sine, inca! Luna noua te vrea si ea, mai bogat, mai nobil si intr-o viata mai buna. Vindeca-ti traumele care nu te lasa sa castigi mai mult si fii plin de determinare pe noi proiecte ce vor aparea in urmatoarele doua saptamani.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea