Astrologie

#caracterizare femeia berbec #astrolog #femeia berbec #berbec #astrolog maria sarbu

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Femeia Berbec - razboinica si luptatoare, voluptoasa si patimasa

Zodia Berbecului este una masculina si cardinala. Ea le da nativilor multa forta, pasiune si totodata multa adrenalina, pofta de viata si multa agitatie.

Astfel ca, femeile Berbec sunt atat de pline de forta, dorinta si agitatie, in egala masura si ele. Uneori foarte dure, prea independente, cu o teama de respingere care le marcheaza viata uneori. Individualiste si uneori agresive, femeile acestei zodii iubesc cu foarte multa patima.

Ele sunt foarte atragatoare, directe, sincere, volubile, pline de viata, puse mereu pe actiune si cu o mare lipsa de stare. 

Ele nu stiu sa aiba rabdare si uneori pot sa fie pline de initiativa, in defavoarea relatiilor. Grabite, active, determinate si mereu in forma, femeile zodiei Berbec cauta iubirea inflacarata, viata fara plictiseala si provocarile poate cele mai mari. 

Ceea ce este simplu nu le atrage si nici barbatii care au o rutina prea stricta. Ele au nevoie de aventurare, de efervescenta si daca nu gasesc persoana care sa le impartaseasca placerea, atunci ele vor deveni din ce in ce mai selective.

Un mare dezavantaj, pentru femeile Berbec, il reprezinta hipersensibilitatea. Tocmai pentru ca sunt mereu in viteza si nu au rabdarea necesara unei interactiuni elaborate, ele pot sa acumuleze multe tristeti si in timp devin usor de destabilizat emotional sau agresive. 

Cea mai mare bucurie a lor este viata si cel mai mare dusman al lor este timpul. 

Foarte in verva si foarte calde, femeile Berbec sunt partenerele ideale pentru barbatii la fel de activi, pentru aceia care au independenta si determinarea necesara dar si sensibilitate in egala masura.

Fie ca aleg o viata creativa, sportiva, artistica sau casnica, mereu, in prezentul lor trebuie sa fie suspans, actiune si mult entuziasm. 

Nevoia cea mai mare a femeii Berbec, si a barbatilor zodiei in egala masura, este de a invata coerenta, perseverenta si stabilitatea. De aceea, ei repeta in bucla aceasta lectie pana o integreaza. 

Razboinica si luptatoare, voluptoasa si patimasa, femeile Berbec sunt unele dintre femeile lider. Te poti increde in ele cand au de realizat ceva si poti sa le incredintezi sinceritatea ta si taskurile cele mai provocatoare. Sunt prietene oneste si mame foarte calde si grijulii. Desi pot avea si excese de furie sau o exigenta neobosita. 

Si daca au ales un drum creativ, daca au curajul de a deveni mame si cand se opresc din a se mai grabi fara motiv, deja sunt coapte si in toata frumusetea naturii lor. Iar nota finala de cizelare o reprezinta linistea si dorinta de a gasi pacea cu sine. Deja aceasta este cea mai frumoasa dintre provocarile pe care foarte adesea femeile zodiei Berbec le dobandesc dupa multe suferinte chiar si inutile. Sau care, cel putin, ar fi putut fi evitate! Dorinta de adrenalina si provocare isi va spune mereu cuvantul pana la acest pas de modelare si sofisticare.

Zodia Berbec le da nativilor un orgoliu mai mic decat am crede, insa agitatia si forta de care ei dispun ne duc adesea cu gandul la ego, cand, de fapt, reactiile lor sunt doar pe masura furtunii interioare. Iar ego-ul lor pierde foarte adesea lupta cu inima, lor!

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea