Astrologie

# caracterizare barbac berbec #astrolog maria sarbu #astrolog #barbatul berbec #berbec

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Barbatul Berbec - orgolios si timid, luptator si hotarat

Barbatul Berbec este primul, este sustinatorul, cel care te motiveaza, el este cel care aduce forta si cel care porneste in forta catre acolo unde ceilalti barbati nu indraznesc. El este supravietuitorul. El este luptatorul. El este razboinicul. El este cel care indrazneste si cel care are curajul, cel care poate, cel care reuseste, cel care nu se teme. El este unul dintre barbatii Alfa si un supravietuitor in acelasi timp, unul dintre cei care duce mai departe gena masculina peste secole si cel care isi hraneste viata cu entuziasm si dorinta.

 

El invata repede, intelege repede, simplifica lucrurile si are o mare sete de satisfactii si de putere. Barbatul Berbec este infometat de viata si de reusita, el vrea sa poata oricand, orice, dar adesea are o teama care ii zdruncina personalitatea: el se teme de a fi nu respins.

Barbatul Berbec este un tip muncitor, serios, hotarat, sigur pe el, este impulsiv, se aprinde cu usurinta, este orgolios si timid, traieste foarte intens si cand iubeste o face cu multa pasiune. Ii plac jocurile de seductie gasind in flirt un antrenament, un entuziasm care il scoate din monotonie. Se plictiseste si se consuma la fel de repede, el investeste emotional cu usurinta. Dintre toate semnele zodiacului el are poate cea mai mare nevoie de confirmare si de sustinere.

Nu ii plac reprosurile, stresul, linistea, vulnerabilitatea sau conflictele. Se entuziasmeaza usor si pretuieste viata. El tine cont de parerea ta, chiar daca nu iti recunoaste imediat, iar atunci cand vrei sa il conduci sau sa il schimbi devine incapatanat. Totodata, efervescentul Berbec este ca un parfum scump: puternic, cuceritor, de care te atasezi usor, ai mereu nevoie de el sa te puna in valoare si sa-ti incante simturile.

Ii poti propune aventuri pe care nu le-ai trait inca, dar nu-l face sa piarda timpul. El iubeste florile si vulnerabilitatea, dar nu pe a lui. Atunci cand are traume, el devine antisocial si se canalizeaza pe un viciu, sau mai multe, razbunandu-se chiar pe el insusi.

Daca ai rezonat cu un barbat Berbec, atunci ai multa energie feminina, ai nevoie de vindecare, de competitie, de adrenalina, ai nevoie de energia lui, de masculinitatea lui si de validarea lui.

Santajul emotional scoate din el ce are mai dur si mai rece. Eleganta ta il face mai bun si mai echilibrat. Instabilitatea ta il enerveaza. Comenzile tale il frustreaza. Increderea ta ii da putere. Rafinamentul tau il face sa devina eroul vietii tale. Erotismul tau il responsabilizeaza. Lupta pentru tine il transforma cu loialitate. Iar cand esti ca un premiu prea usor de obtinut il vei vedea detasat si independent. Mai bine sa lupte pentru tine, decat sa se plictiseasca langa tine.

Mai multe detalii despre barbatul Berbec poti gasi in cartea mea Tot ce trebuie sa stii despre barbati.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea