Astrologie

# horoscop saptamanal #expert acasa.ro #astrolog #astrologie

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Horoscop 14-20 martie. Care sunt zodiile care au noroc in dragoste

O saptamuna cu aspecte astrale speciale si cu o nota benefica a energiei. Sunt posibile probleme de sanatate pentru zodii, in special blocaje sau probleme digestive. In egala masura vor fi afectati cei care nu isi elimina furiile sau cei care iti impun prea multe si pun o presiune prea mare asupra lor.

Realizari majore pot avea Gemenii si Racii. Iar pentru Pesti si Berbeci poate fi o saptamana determinanta.

In dragoste sunt avantajate Fecioarele si Balantele. Iar nota energiei pentru aceasta saptamana este una foarte pozitiva. Mai putin pentru cei care se lasa purtati de ego si care pot avea rasturnari de situatii  intr-un mod nedorit.

Sunt multe zodii care vor avea lectii de personalitate si toate au nevoie sa se lase cizelate prin arta, la acest moment. 

Primavara astrala poate aduce echilibrul inapoi dar si energie, forta, brutalitate.

Berbec

De la final de saptamana viata ta va prinde un contur favorabil odata cu Echinoctiul, mai ales daca vei deschide drumuri noi. Trebuie sa te deschizi catre arta si sa aduci un plus de frumusete si frumos in viata ta si in relatia ta de cuplu. Atentie insa la certuri si rupturi, tot in cuplu. In plus, vezi ce iti spune sanatatea, pare ca esti epuizat din cauza problemelor financiare mai ales. Este intr-adevar un domeniu fragil in acest an pentru tine! Chiar daca vezi cu greutate rezultatele ramai concentrat pe obiectivele si prioritatile tale.

Taur

Criza ta de identitate continua. Ai atat de multe aspecte subtile incat nici tu nu stii cum sa te mai motivezi si care sunt bune de pun in practica si care sunt de aruncat. Din aceste multe energii care te incarca s pozitiv si negativ si benefic si malefic, trebuie sa stii sa alegi si sa cultivi ceea ce te avantajeaza si iti face bine. Ai o saptamana care iti cere vindecare, aprofundare, o noua rutina artistica sau culturala si schimbari in zona pasiunilor tale. Pentru cei care aveti copii, atentie la unele greutati pe care le puteti sau ei le pot intampina.

Gemeni

Viata iti cere si tie mai mult zen si mai multe bucurii, arta, pasiune, bucurie. cu atat mai mult cu cat luna plina nu iti este prietenoasa. Atentie la sanatate in mijlocul saptamanii. Pentru viitor poti sa te astepti la vesti bune dar trebuie sa depui efort si plus de organizare. Nu fi impotriva curentului si nici nu te tine rigid. Perioada te va cizela si iti aduce multe transformari benefice. Succesul este pe aproape.

 

Rac

Vreme buna vreme rea! O saptamana cu lectii de personalitate care iti vor cere cizelare si tie. Ai nevoie sa te lasi purtat de arta, sa indrepti situatiile in relatia de cuplu si sa alegi de partea cui esti, care sunt cei pe care ii iubesti, care sunt cei de care ai nevoie si cine iti este prieten. Aspectele sunt favorabile profesional dar si extrem de bune pentru a te avansa cateva sute de ani inainte.

Leu

Se incheie o perioada grea pentru tine, va rasari primavara in viata ta si in inima ta. Vei vedea rezultate pozitive si totul se va misca mult mai repede spre succes, fata de trecutul tau recent. Ai nevoie si tu de mai multa arta si de creatie artistica din acest interval incepand. Sau trebuie sa iti gasesti timp sa mergi la spectacole, teatru, muzee sau acolo unde iti incarci sufletul de frumos.

Fecioara

Luna plina te va agasa, ai si tu lectii de personalitate si totusi nu sunt lucrurile atat de negre. Doar atentie la sanatate si la cum iti dozezi energiile. Arta este si pentru tine o supapa si poti face multe investitii in aceasta directie. Iar apoi viata ta de cuplu face valuri pozitive. Tot benefice vor fi si luptele tale si va fi mult mai usor sa castigi acolo unde in trecut te luptai pana la epuizare. Pe final de saptamana energie vitala si vindecare!

Balanta

Lectii de personalitate si pentru tine in aceasta saptamana si multe vor fi bune daca te vei intoarce la natura ta, la frumosul din tine, la rafinament si daca nu ti-ai pierdut caracteristicile sofisticate, dorinta de armonie si bucuria. Luna plina iti subliniaza probleme de sanatate si pentru o parte dintre nativi poate fi vorba de demisie sau de schimbari in stilul de viata. Iar dupa weekend viata de cuplu prinde aripi colorate. 

Scorpion

Ai si tu lectiile tale de personalitate si mai ales o sete de transformare la nivel profund. Este recomandat sa te lasi purtat de frumos si de arta si sa te redescoperi in aceste noi valori, odata cu venirea primaverii astrale. Luna plina iti va ridica multe semne de intrebare si se pare ca ai nevoie sa renunti la ceva pentru a face placere persoanei  iubite sau pentru a aduce bunatatea inapoi in viata de cuplu.

Sagetator

Saptamana benefica si pentru tine si multe schimbari frumoase de aici inainte. Ai forta necesara sa aduci binele inapoi in viata ta si ai nevoie de arta, de creatie mai mult ca oricand, ca lectie de personalitate pe mijloc de saptamana. Profesional ar fi bine sa indraznesti la proiecte noi si la pasi mari, fara a sta impiedicat in mici probleme sau griji - ingrijorari. Motoarele vietii tale se tureaza la maxim si poti gasi pasiunea, iubirea, frumosul sau o iubire pasionala.

Capricorn

Lectii de personalitate ai si tu si nu sunt simple. Ele iti vor arata ca rigiditatea are un pret cam mare pe care il platesti si inutil chiar. Sunt multe lucruri pe care parca nu vrei sa le stii, nu vrei sa le afli si nu pentru ca ai ales sa le ignori ci pentru ca nu esti deschis. Astfel ca rezultatele vin in functie de rapiditatea prin care vei intelege nevoia de deschidere si dinamismul pe care il vei schimba. Mecanismele personalitatii tale cer si ele transformare. Iar primavara astrala vine prin cei dragi tie. Unii nativi ar putea schimba casa, iar altii iti vor propune achizitii mari.

Varsator

Ce bine este cand aspectele te avantajeaza sau te imping la solutionarea problemelor. Pare ca esti in castelul tau de fildes din care trebuie sa iesi la realitate. Ai de gasit solutii pentru a iesi din criza in care viata ta se afla la acest moment. Primavara astrala vine prin schimbarea mentalitatii tale si prin dialoguri pe note total diferite decat pana acum. In weekend ti-ar face foarte bine o calatorie intr-o ambianta frumoasa sau ceva timp artistic de valoare.

Pesti

Si chiar daca luna plina si perioada este benefica pentru tine, ai si tu lectiile tale de personalitate. Trebuie sa fii atat de deschis catre armonie si echilibru incat sa aduci intelegerea acolo unde altii nu reusesc. Poti proteja pe oricine dar nu va fi bine daca nu te protejezi si pe tine. Poti avea mari reusite financiare dupa weekend si pana atunci multe investitii. Vezi ce alegeri faci, ce decizii simti nevoia sa iei si atentie la pofta de cearta care iti arata de fapt nevoia de repliere a personalitatii.

 FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea