Astrologie

#horoscopul lunii martie #horoscop martie #horoscop #martie

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Horoscopul lunii martie 2022. O luna a voluntariatului si sustinerii

O luna cu multe semne de voluntariat si de sustinere a celor din jurul nostru, pentru fiecare zodie in parte. Redescoperim ideile si deciziile luate de dragul celorlalti si nevoie de a proteja pe cei slabi sau pe cei cu probleme. Redescoperim dorinta de a ne ascunde de probleme si de a ne sacrifica. Putem sa alegem autosabotajul mai ales cei care nu suntem impacati cu noi insine. O alta situatie care va fi importanta in aceasta luna este nevoia de a fi utili, care va hrani pe fiecare. Poate ca aceasta nevoie de a ne simti utili va veni la pachet cu indoieli sau cu suferinta pe care avem nevoie sa o vindecam la noi si pare mai usor sa ii ajutam pe ceilalti, decat sa ne ocupam de problemele personale.

 

Pentru a doua jumatate din luna vom incepe cu energie noua proiecte importante fiecare dintre noi. 

Echinoctiul va schimba energia pentru fiecare zodie si primavara astrala va aduce mai multa prospetime pentru toti nativii. Totodata vor fi zilele finalului de luna care vor avea ecou pentru urmatorii ani si care vor deschide portaluri pozitive, atat de valoroase la acest moment de instabilitate.

Ca probleme de sanatate va recomand sa aveti grija la tiroida in primul rand dar si la toxinele din organism. Mai ales in prima parte din luna.

Luna plina din 18 Martie va aduce pentru fiecare nevoie de a repara si de a vindeca, mai mult decat oricand in alte perioade din an.

Berbec

Luna Martie va fi pentru tine o perioada de remontare si de reincarcare, apoi echinoctiul te va ridica in vibratie si iti va da aripi sa implinesti proiecte importante. Ba mai mult decat atat, vei planta semintele unor reusite mari pe care le vei degusta in urmatorii doi ani. Multa efervescenta in plan personal. Dar atentie la sanatate. Inceputul de Martie vine cu flori de primavara dar si cu alergii sau intoxicatie.

Reusita cea mai mare vine prin implinirea unor obiective pe care le asteptai din Octombrie-Noiembrie anul trecut.

Taur

Luna Martie va fi pentru tine o luna cu planuri de viitor marete si cu dezvoltarea unor proiecte cu sustinerea si ajutor celor care te apreciaza. Ai nevoie de curaj sa te confrunti cu propriile indoieli, dupa echinoctiu. Iar luna plina din 18 Martie te invita la selectarea anturajului. Pentru a te recupera sau pentru a te reface, vei alege probabil sa renunti la persoanele care se multumesc cu putin.

Reusita cea mai mare este de fapt un plan secret pe care incepi sa il organizezi cu discretie.

Gemeni

Luna Martie va fi pentru tine un moment de lectii de concentrare si de lectii profesionale sau mult efort pe care trebuie sa il sustii. Echinoctiul te va purta printre lectii si el si iti va cere sa ai in vedere propria nervozitate, pentru a te feri de probleme dupa ce toamna se va lasa. Luna plina iti cere vindecare si mai ales de a ceea ce mostenesti din familie.

Reusita cea mai mare vine la inceput de Martie cu avansare sau respect profesional.

Rac

Luna Martie va fi pentru tine o luna care te unge pe suflet si care iti aduce zambetul pe buze. E drept nu chiar in toate zilele ei. Echinoctiul te invita la culturalizare si vrea sa iti pui in valoare latura artistica. Luna plina din 18 Martie te va pune in situatii de cearta sau furie, dar atentie si la o posibila frica pe care trebuie sa o vindeci in acele zile.

Reusita cea mai mare este in a doua perioada a lunii si va veni prin bucurii pe mult mai multe planuri decat in ultima jumatate de an.

Leu

Luna Martie va fi pentru tine un moment de reinventare, dar atentie care va fi stimulul care va declansa transformarile, in primele ei doua saptamani. Echinoctiul te va imbarbata si vei reusi sa parcurgi in viteza pasi mareti in plan intelectual. Luna plina din 18 Martie te invita la investitii, dar mai ales la planuri si planificari financiare. E timpul sa iti cumperi pusculita noua.

Reusita cea mai mare este pe plan personal dar si cu vesti mari si bune de la strainatate.

Fecioara

Luna Martie va fi pentru tine o luna de refresh. Ai de invatat mai multe lucruri din relatia ta de cuplu si chiar si din raportul tau cu ceilalti. Echinoctiul iti va sublinia nevoia de a fi bine si multumit de averea ta sau a familiei.

Luna plina din 18 Martie este pe teritoriul zodiei tale si asta va da startul solicitarilor. Fii odihnit pentru ceea ce va incepe si pentru cate vei incepe.

Reusita cea mai mare se refera la viata amoroasa, daca esti deschis emotional. Sau la deblocarea unor situatii in acest domeniu.

Balanta

Luna Martie va fi pentru tine o perioada de multa solicitare si munca, implicare si proiecte sociale.  Echinoctiul te va alinta si iti va oferi energiile de care ai nevoie pentru a reporni la drum, cand singur, cand in compania celorlalti.

Luna plina din 18 Martie iti atrage atentia la sanatate sau la epuizare.

Reusita cea mai mare va fi rapida pe plan personal si profesional.

Scorpion

Luna Martie va fi pentru tine o luna de remontare si de noi proiecte de viitor cu ajutorul unor prieteni importanti sau unui anturaj care te adora.. Echinoctiul iti cere vindecare si atentie la sanatare. 

Luna plina din 18 Martie va fi semnalul de restabilire a unor noi idealuri si de repliere din punct de vedere a obiectivelor marete, idealurilor indraznete si renuntarea la a observa. Vei alege actiunea si te vei increde in cei care iti dau putere.

Reusita cea mai mare este categoric pe plan sufletesc si poti sa te bucuri de reusitele copiilor sau mai ales poti concepe un copil.

Sagetator

Luna Martie va fi pentru tine o luna cu lectii de personalitate, unele usoare, altele subtile.  Echinoctiul te incurajeaza spre arta sau pentru mari schimbari pe oricare plan.  Esti presat de timp si vrei sa se miste totul la turatie maxima.

Luna plina din 18 Martie iti da un premiu profesional, este insa mai mic decat ti-ai dori.

Reusita cea mai mare este in familie sau privind casa, imobilul sau realizari in privinta spatiului locativ.

Capricorn

Luna Martie va fi pentru tine o perioada de dezvoltare si ai reusite rapide prin negocieri. Vei primi unele dintre cele mai bune vesti in primele doua saptamani. Echinoctiul te va scoate la tabla si va sublinia ca ai nevoie de mai mult focus dar mai ales de echipa ta si de aliatii tai.

Luna plina din 18 Martie iti va cere sa repari ceva daca vrei sa faci un pas mare in evolutie.

Reusita cea mai mare vine prin vanzari sau la nivel de documente.

Varsator

Luna Martie va fi pentru tine o luna de transformari si de maturizare. Primele ei doua saptamani iti vor aduce proiecte financiare importante, la care stai destul de mult pe ganduri. Echinoctiul te remonteaza si iti ofera energia creativa si inspiratia necesara unor noi proiecte mai extravagante.

Luna plina din 18 Martie iti solicita foarte mult rabdarea si te poate pune in situatia de a infrunta propriile crize existentiale pentru a depasi si repara ceea ce ea iti va arata.

Reusita cea mai mare va fi in zona castigurilor si posesiilor.

Pesti 

Luna Martie va fi pentru tine luna ta. Ai multe de facut si e abia inceputul. Esti intr-o forma de zile mari, mai ales daca ai apucat sa lucrezi suficient la stima de sine. Te implici, esti voluntar, te intereseaza binele celor din jur si mai ales vrei sa lasi ceva in urma ta. Echinoctiul iti cere mai mult curaj in business si sa iti dezvolti dorinta de a avea, placerea de a cheltui.

Luna plina din 18 Martie va aduce probabil certuri si reprosuri pe care le vei face prea usor, poate. Atentie daca chiar te simti dispus sa divortezi.

Reusita cea mai mare va fi prin noroc si oportunitati care vin catre tine dupa prima saptamana, sau dupa ziua ta de nastere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea