Astrologie

#astrolog maria sarbu # horoscop saptamanal #predictii #zodii #horoscop

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Horoscop 21-27 martie. Ce greutati intampini in functie de zodie

Vesti bune pentru zodii, unele foarte bune, dar si unele care ne anunta ca perioada tensionata se mai amana cel putin doua saptamani.

 

Zilele cuprinse in saptamana 21-27 Martie vor fi impartite in doua spectre de energie principale: zile mai grele si pline de provocari pe de o parte si zile de curaj si de sacrificiu pe de alta parte. 

Problemele saptamanii se refera mai mult la starile de autism sau de pierdere de energie sau ispite.

Ca sanatate, zodiile sunt sustinute momentan si putem spune ca, in mare parte, energiile sunt negative in acelasi plan subtil de pana acum, dar cu mici acutizari.

Cea mai norocoasa zodie va fi Berbecul si cea mai chinuita va fi zodia Leu.

Profesional, norocoase vor fi Berbec, Gemeni, Leu, Capricorn, Varsator.

Cu probleme financiare: Scorpionii.

Zodiile care pot avea cumpene: Berbecul, Taurul, Gemenii, Racul si Sagetatorul.

Astrele sunt de partea noastra, chiar daca energiile sunt in aceeasi hora negativa si plina de interferente neplacute.

Ziua cea mai deosebita, din aceasta saptamana, in energiile ei va fi 21 Martie.

Berbec

Este momentul vostru si al marilor actiuni. Noi pasi, dar mai ales noi proiecte si noi energii. Zilele cele mai importante pentru evolutia voastra vor fi in mijloc de saptamana. In plus, atentie la ceea ce se poate numi discrepanta intre a fi si a face! Serviciul va cere o noua abordare sau ceva schimbare majora in modul vostru de munca si in modul in care o abordati.

Taur

Cateva zile bune nu strica nimanui, insa in continuare exista o stare de criza sau multe suspine. Sunt lectii de personalitate si dorinta de va certa cu toata lume. Dar atentie la unule cumpene sau incercari in mijloc de saptamana. Ai senzatia ca lucrurile nu au directie sau ca energia ta depusa nu aduce satisfactiile pe care le astepti.E drept, ai niste pierderi sau poate niste stari de indoiala care iti consuma toate resursele.

Gemeni

Zile bune pentru serviciul tau si pentru multe initiative in aceasta perioada. Dar zilele saptamanii nu par sa fie preferatele tale. Ai vra mai mult decat ceea ce traiesti acum si astrele te limiteaza putin. Atentie un pic la sanatate si la lipsa ta de eficienta. Trebuie sa stii care sunt fricile si sacrificiile tale, atat in general cat si la acest moment. dinamica lucrurilor este sub assteptarile tale.

Rac

Ai si tu un consum de energie care te lasa fara forte si trebuie sa vezi care domenii te sleiesc de puteri. Vremea marilor proiecte va demara abia dupa ce vei opri acele scurgeri de energie sau dupa ce vei intelege care sunt persoanele sau atitudinile care te vampirizeaza. Daca nu acorzi prea mare atentie propriilor resurse, atunci atentie la sanatate in mijloc de saptamana.

Leu

Lectii de personalitate pentru voi in aceasta perioada si cu atat mai mult chiar in aceasta saptamana. Veti avea tot felul de lectii privind familia si pe cei dragi ai vostri. Niciunul dintre domeniile  care te preocupa nu isi da satisfactii si simti cumva, ca toti sunt de prisos si ca nimeni nu e de partea ta! Este un pic realitatea in care traiesti la acest moment. Dar ea te vrea Leu, nu leut. Daca vei sta in atitudinea victimei, atunci va fi o saptamana de-a dreptul enervanta. Daca esti cu adevarat un soare puternic, atunci vei razbate peste unele probleme care iti aduceau obscuritatea ca proba a momentului.

Fecioara

A fi si a face si pentru tine un domeniu important. Ai poate multe de facut in acest moment si ai si tu atacurile tale de energie sau lucruri care iti dau senzatia ca nu ai rezultate asa cum ai merita. Apoi, atentie la mijloc de saptamana incepe ”balul” care iti va aduce in prim-plan toate neplacerile dinspre ceilalti. Adevarul este ca fara partajarea unor sentimente toate sunt de prisos si superficiale si inutile si pierdere de energie valoroasa.

Balanta

Cand ai prea multe de facut ai tu ceasul tau care iti masoara timpul de partea ta. Ai si tu lectii de personalitate in aceasta perioada si mai mult decat atat ai multe frustrari. Cei apropiati - si ma refer la persoana iubita - te vor provoca foarte mult. Saptamana iti este favorabila pentru a fi si pentru a te revertebraliza. Cu atat mai mult, cu cat vei simti ca pierzi mult timp pe discutii inutile sau cu drumuri lipsite de rezultate. Dinamica lucrurile este lipsita de eficienta si multa efervescenta, poate nu neaparat pozitiva, in cuplu.

Scorpion

Cand pisica nu-i acasa, joaca soriceii pe unde pot. Ai o saptamana de eforturi si de vindecare. Nu pune planurile pe piedestal pentru ca lucrurile se misca incet la moment. Banii sunt deja, sau urmeaza curand sa fie, o problema. Iar alegerile tale nu te ajuta nici ele. Este saptamana orgoliului pentru tine. Poate vei reusi sa iti distribui si tu cateva energii in zona lui ”a fi” mai mult decat sa pui accentul pe ceea ce ”ai putea sa faci” Uneori socotelile de acasa chiar nu au nici o potriveala cu cele de la piata.

Sagetator

Vin vremuri mai bune pentru tine. Iar inainte de a le pofti in viata ta trebuie sa primenesti doua domenii de viata: propria persoana si capacitatea ta de a fi dar si redistributia energiilor. Uneori ai momente in care te lasi pur si simplu fara variante sau poate din excese sau din lipsa de coerenta pe alte domenii decat munca, iti sunt oarecare dusmani inca nedescoperiti. Atentie si tu la ”a fi si a face” ce dezechilibre iti vor arata in aceasta saptamana. 

Capricorn

Zile lungi si zile scurte, chiar daca timpul curge la fel in fiecare zi. pentru toti si nu face nota diferita pentru tine. Ai ceva goluri de umplut si revelatii de avut! In primul rand vezi care sunt domeniile care te lasa fara energie si apoi vezi care sunt motivele pentru care uneori cazi pur si simplu in ”autism” fara sa te lupti pentru ceea ce conteaza. Saptamana poate fi prietenoasa, chiar pretioasa, daca vei sti cum sa te pregatesti de schimbari mari de personalitate.

Varsator

Nu stii incotro te indrepti si nici nu pare sa te pregatesti pentru un viitor mai bun. Oare te lasi purtat de val, fara planuri sau oare ai o lipsa de coerenta acuta sau poate este si pentru tine discrepanta dintre a fi si a face! Vezi tu despre ce e vorba. Nu te speria cand te gandesti la prezent sau la viitor.

Daca te lasi ghidat de energia saptamanii, atunci vei avea niste zile grele si mai multe lectii de personalitate pana duminica. Daca te pui pe treaba si iti stabilesti proiecte, obiective, prioritati, atunci saptamana va fi una dintre preferatele tale. Atentie la lectii de personalitate la serviciu.

Pesti

Saptamana incepe in forta si cu aspecte foarte bune, iar apoi, deodata totul se poate schimba si te poti deprima. Lectii de personalitate ai si tu de la serviciu si ceva ce nu faci bine te poate descuraja foarte mult. Adevarul este ca in asa perioada nu prea ai nici tu la ce sa te astepti. Este un razboi intre fortele negative in care ai si tu partea ta de lectii. In plus, atentie ca vei avea nevoie de o recalibrare si o vertebralizare catre viitor. Fii cu sufletul deschis catre planurile financiare. Ala este domeniul cel mai important si acolo trebuie sa mearga mai bine decat oricare altul. La bani vei vedea daca ”a fi si a face” sunt echilibrate in viata ta!

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea