Animale de companie

#husky #caine #caine husky #caine crescut de pisici #caine pisica

GALERIE FOTO! Un caine Husky crescut de feline se crede...pisica!

Un pui de Husky, crescut intr-o familie cu multe pisici, da peste cap toate teoriile privind rivalitatea dintre feline si catei. Catelusa Tally are chiar impresia ca este pisica, copiind modul de a fi al "mamelor adoptive".

Tally merge atat de departe, incat incercarea proprietarului de a o obisnui sa nu mai urineze pe podea atunci cand este nervoasa s-a soldat cu un esec total. Tally a capat chiar si deprinderea de a se ghemui in cutii, un comportament specific pisicilor.

Una dintre explicatiile gasite de proprietarul catelusei este ca Tally ar avea in vene si sange de malamut, comportamentul acestora asemanandu-se putin cu al felinelor. "Este o corcitura intre un Husky, malamut si inca o rasa", explica stapanul lui Tally.

Cu toate acestea, comportamentul ciudat al catelusei nu lasa dubii privind influenta pisicilor care au crescut-o. Tally a invatat chiar si sa se aseze precum o felina atunci cand isi supravegheaza stapanul.

Sursa foto: boredpanda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului