Animale de companie

# pisica la casa alba #willow #jill biden #joe biden #pisici #casa alba

Prima pisica a Americii. Willow, felina care a cucerit inimile sotilor Biden

O pisica a pus stapanire pe Casa Alba si pe inimile sotilor Biden. Felina pe nume Willow, in varsta de doi ani, a fost adoptata de Prima Doamna a Americii Jill Biden.

 

Jill Biden a vazut-o pe felina, pentru prima data, in timpul unui eveniment din campania electorala din 2020, cand pisica a sarit pe scena, dupa cum a informat secretarul de presa al Primei Doamne, Michael Larosa, potrivit agerepres.ro.  

Proprietarii fermei unde se desfasura evenimentul au observat „imediat legatura stransa” creata intre felina si Prima Doamna, care a decis s-o adopte. Insa, pana la sosirea la Casa Alba, pisica a ramas in grija unor cunoscuti.

Willow este o pisica tigrata, cu par scur, al carei nume inseamna “Salcie”. Numele este inspirat de denumirea orasului natal al sotiei lui Joe Biden, Willow Grove, din statul Pensylvania.

Willow „are mult spatiu la dispozitie pentru a explora si a mirosi", a mai spus secretarul de presa Larosa, care a mai precizat ca felina s-a instalat la Casa Alba cu toate jucariile ei favorite, cu recompensele si tot ceea ce are nevoie pentru a duce o viata linistita si fericita.

Willow nu este singurul animal de la Casa Alba. Sotii Biden au si un catel pe nume Commander, al treilea ciobanesc german al sotilor Biden, care sta in celebra resedinta in ultimii doi ani.Catelul are acum aproape cinci luni si a ajuns la Casa Alba in decembrie 2021.

Primii doi caini ai familiei Biden Major si Champ au sosit la Casa Alba la sfarsitul lunii ianuarie 2021, dupa instalarea lui Joe si Jill Biden, la inceperea mandatului prezidential. Din pacate, Champ a murit in vara anului trecut, pe 19 iunie.  

Celalalt ciobanesc german - Major nu mai locuieste la Casa Alba, dupa cateva episoade „nepoliticoase” cu angajatii din resedinta. A fost mutat, iar acum locuieste cu buni prieteni ai familiei Biden. Major, adoptat de familia Biden in noiembrie 2018, nu s-a adaptat la regimul din Casa Alba si a muscat doi agenti ai Serviciilor Secrete. 

 

FOTO: twitter.com/FLOTUS

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului