Animale de companie

#personalitate pisica #dimensiuni pisica #dimensiuni #pisica

Pisici de cartea recordurilor. Cum arata pisica cu cea mai lunga coada sau cea mai inalta pisica din lume

 

Foarte multe persoane iubesc pisicile datorita personalitatii lor independente si atitudinii jucause. Exista cateva care au reusit sa faca o impresie puternica in lumea recordurilor datorita dimensiunilor lor si a trasaturilor neobisnuite. 

Exista mai multe pisici care au reusit sa devina cele mai speciale pisici din lume, fiind recunoscute oficial in Cartea Recordurilor Guinness.

Spre exemplu, un barbat din Statele Unite ale Americii detine patru feline care au reusit sa intre in Cartea Recordurilor, printre ele fiind pisica cu cea mai lunga coada din lume si cea mai inalta pisica de pe Pamant. Astfel, medicul William John Powers se poate mandri cu patru dintre pisicile sale care si-au castigat intrarea in Cartea Recordurilor. Altair este un motan din rasa Maine Coone cu blana cenusie fabuloasa care continua sa detina recordul pentru cea mai lunga coada la o pisica; lungimea acesteia masurand in jur de 41 de centimetri. La varsta de cinci ani, pisica din Michigan a fost inclusa in mod oficial in Cartea Recordurilor. Coada lui este mai lunga decat o coada obisnuita cu mai mult de zece centimetri.

De asemenea, si fratii lui Altair au reusit sa depaseasca recorduri. Cygnus, Arcturus si Fenir fiind si ei inclusi la un moment dat in faimoasa Guiness Book. Medicul care le detine spune ca acest lucru se datoreaza atat geneticii, cat si unei diete speciale pe care a utilizat-o ca sa le aduca la aceste dimensiuni iesite din comun. 

„Si fratele lui Altair, motanul Cygnus, a detinut initial recordul pentru pisica domestica cu cea mai lunga coada, asadar trasaturile genetice au jucat si ele un rol important. Cu toate acestea, am avut patru pisici care au intrat in Cartea Recordurilor, asa ca eu banuiesc ca si dieta pe care am conceput-o special pentru ele a contat destul de mult”, a declarat medicul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului