Animale de companie

#cel mai zgomotos tors #tors pisica #pisica #cartea recordurilor #animale #animale de companie

Pisica de Cartea Recordurilor! Torsul felinei a intrecut sunetul unei masini de spalat

O pisica din Marea Britanie a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai zgomotos tors. Pisica, pe nume Bella, in varsta de 14 ani, are un tors extrem de zgomotos, de 54,59 decibeli. Prin comparatie, cea mai zgomotoasa masina de spalat moderna atinge 55 de decibeli.

Pisica locuieste alaturi de familia ei in Huntingdon. Familia felinei este obisnuita cu torsul acesteia, dar faptul ca pisica a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai zgomotos tors i-a bucurat nespus.

Zgomotul produs de torsul pisicii a fost masrat de un inginer si s-a clasificat ce cel mai zgomotos tors al unei pisici domestice in viata.

“Este o pisica sociabila. Inainte statea mai mult pe-afara, dar in ultimul timp, pentru ca a mai imbatranit, ii place sa stea mai toata ziua in casa ”, a explicat stapana ei. 

Cel mai zgomotos tors al unui motan

Desi pisica are cel mai zgomotos tors al unei feline, acesta nu depaseste cel mai zgomotos tors al unui motan de Cartea Recordurilor.

Da, ai auzit bine! In Cartea Recordurilor exista un motan care are cel mai puternic tors din lume.

Astfel, recordul istoric, pentru cel mai puternic tors, este de 67,8 decibeli. Acesta este obtinut de motanii Smokey si Merlin, in anul 2011.

FOTO: guinnessworldrecords.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea