Animale de companie

#pisica #pisica cu doua fete #anomalii pisici #pisici ciudate

Pisica cu doua fete a implinit 12 ani

Cea mai in varsta pisica din lume cu doua fete a implinit luna aceasta 12 ani, poarta numele de Frank si Louie si este din Statele Unite ale Americii. Felina pufoasa, cu doua guri, doua nasuri si trei ochi, va intra in cartea recordurilor pentru varsta sa.



Frank si Louie s-a nascut in data de 8 septembrie 1999 si sufera de o boala rara numita diprosopia. Deoarece putine pisici cu aceasta boala au supravietuit, viata sa va fi comemorata in Cartea Recordurilor, editia 2012.

Stapana pisicii, Marty, a fost tehnician veterinar si a salvat-o pe Frank si Louie de la moarte dupa ce a fost adusa la cabinet pentru eutanasiere . "Pisoiul avea doar o zi, cand a a fost adus pentru a fi eutanasiat. Eu am zis ca il vreau si m-au lasat iau. Era unic, dar si daca era un pisoi normal, tot as fi vrut sa-l iau", a marturisit stapana.

Desi pisicile cu astfel de probleme traiesc intre o zi si patru zile, Marty a apelat la proceduri chirurgicale pentru a ajuta pisica sa supravietuiasca.
Felina are un singur creier, astfel incat cele doua fete actioneaza la unison. Ochii periferici sunt normali, insa cu cel din mijloc nu poate vedea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului