Animale de companie

#animale de companie #mancare #jucarii #patura #litiera #accesorii plaja # vacanta cu animalul #bagaj animale #vesta de savare #boluri mancare

Lucruri necesare in bagajul de vacanta al animalului de companie

Iei pisica sau cainele cu tine in vacanta? Animalul de companie trebuie sa aiba un bagaj separat de vacanta, din care nu trebuie sa lipseasca cateva lucruri indispensabile, care-i asigura confortul si siguranta in calatorie sau in timpul sejurului.


Boluri de mancare pentru calatorie

Cumpara-i animalului tau de companie boluri de mancare pentru calatorie, care sunt mai compacte si mai usor de transportat decat cele normale.


Centuri de siguranta pentru masina

In cazul in care calatoresti cu pisica sau cainele cu masina, este important sa ii cumperi centuri de siguranta speciale si sa il asezi intotdeauna pe bancheta din spate.


Vesta de salvare

Daca mergi cu catelul tau la mare si stii ca adora apa si vrea se balaceasca in ea, nu uita sa ii pui in bagaj si o vesta de salvare. Chiar daca este un bun inotator, este important sa iei aceasta masura de siguranta, pentru a evita orice accident neplacut.


Jucarii preferate

Exista riscul ca pe parcursul calatoriei si pe durata vacantei, animalul de companie sa se plictiseasca si sa devina agitat. In astfel de momente, este indicat sa ai la indemana 2-3 dintre jucariile lui preferate, cu care sa-si ocupe timpul.


Accesorii de protectie solara

Daca mergi cu cainele la plaja, asigura-te ca este protejat de insolatie si arsuri solare, punandu-i palariuta, ochelarii de soare si, de ce nu, sandale speciale, pentru prevenirea arsurilor pernutelor provocate de nisipul fierbinte.


Mancare preferata

In cazul in care cainele sau pisica are un tip de mancare preferat, pe care stii ca este posibil sa nu il gasesti de cumparat de acolo unde mergi in vacanta, ia-i cateva pachete de acasa, astfel incat sa eviti situatia in care va refuza sa manance orice altceva in afara acestor alimente.


Litiera pisicii

Daca iei pisica cu tine in vacanta, s-ar putea sa fie destul de pretentioasa la capitolul igiena personala si sa nu doreasca sa isi faca nevoile decat in litiera ei de acasa, pe care o cunoaste foarte bine si care-i asigura un grad crescut de confort.


Paturica preferata

In momentele de relaxare ale animalului de companie din camera de hotel, este indicat ca acesta sa aiba un spatiu al lui. Spatiul de relaxare poate fi creat usor cu ajutorul catorva obiecte familiare ale cainelui sau pisicii - paturica preferata, jucarii etc.

Sursa foto: hellawella.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea