Animale de companie

#cartea recordurilor #caini #recorduri caini #cel mai mare caine #cel mai mic caine

5 caini care au intrat in Cartea Recordurilor

Stim ca tu ai cel mai talentat, frumos si cuminte catel din lume si ca ar merita cu prisosinta un loc in Cartea Recordurilor, fie si doar pentru cat e de simpatic. Insa exista cativa caini care inregistreaza abilitati si caracteristici uluitoare, cu adevarat demne de Cartea Recordurilor. Iata topul cateilo care au doborat recorduri mondiale cel putin interesante!


1. George - cel mai inalt si mare caine din lume

Giganticul George nu este un caine oarecare, ci este cel mai mare si mai inalt din lume. Proportiile patrupedului sunt impresionante: cantareste 104 kilograme, are o inaltime de 1.2 m si o lungime de nu mai putin de 2 m. In ciuda dimensiunilor impresionante, stapanul lui sustine ca are preocupari normale oricarui caine.


2. Boo Boo - cel mai mic caine din lume

Opus giganticului George este Boo Boo - un catel din rasa chihuahua care a intrat in Cartea Recordurilor cu "performanta" de a fi cel mai mic catel din lume. Are o inaltime de numai 10 cm, iar la nastere, Boo Boo nu era mai mare decat degetul mare de la mana.


3. Norman - singurul caine din lume care merge cu trotineta

Norman este un catel din rasa Briand dotat cu abilitati ceva mai neobisnuite pentru un patruped. Talentul pe care catelul l-a demonstrat pentru mersul pe bicicleta i-a uimit pe toti, insa nu atat de tare ca atunci cand a demonstrat ca se descurca si cu trotineta, "jucarie" care l-a ajutat sa intre, recent, in Cartea Recordurilor.


4. Puggy - cea mai lunga limba din lume

Puggy este un caine pekinez care a fost inregistrat in Cartea Recordurilor ca avand cea mai lunga limba din lume. Limba lui masoara nu mai putin de 11.43 cm, oferindu-i patrupedului un aspect destul de ciudat, motiv pentru care a fost si abandonat cand era mic.


5. Jack - cele mai lungi urechi din lume

Urechile lungi si clapauge ale lui Jake, un caine din rasa Basset, au facut furori in intreaga lume, iar lungimea urechilor lui a fost consemnata in Cartea Recordurilor. Jack are urechile lungi de nu mai putin de 33.2 cm fiecare si, in ciuda faptului ca fac nota discordanta cu restul corpului, este un patruped foarte simpatic si iubit de stapani.



Sursa foto: naijapets.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea