Animale de companie

#cavalier king charles spaniel #mastiff tibetan #rase de caini #chow chow #samoyed #bulldog englez #rase de caini scumpe # top rase de caini #eschimos canadian

Iata care sunt cele mai scumpe rase de caini

Frumosi, urati, blanosi, sensibili sau agresivi, exista rase de caine care costa o avere, iar criteriile pe baza carora comerciantii le pun astfel de preturi sunt variate - valoarea spirituala pe care o au, simbolistica sau raritatea cu care se gasesc. Descopera pana la cat poate ajunge pretul unora dintre cele mai scumpe exemplare canine ale lumii!


Mastiff Tibetan

Mastifful Tibetan este o rasa de caine evaluata la un pret intre 2000 si 7000 de dolari. Este considerata o rasa sacra de caine si un talisman al norocului si sanatatii in China. Datorita simbolisticii aparte, un exemplar din aceasta rasa a reusit sa fie vandut, in 2012, cu nu mai putin de 1.5 milioane de euro.


Chow Chow

Pe cat de simpatica si dragalasa este aceasta rasa de caine, pe atat este de costisitoare. Un exemplar poate ajunge sa coste pana la 8500 de dolari. Este un catel foarte prietenos si blanos, de care te atasezi instantaneu, fara efort.


Cavalier King Charles Spaniel

Pretul piperat al acestei rase se datoreaza originii regale pe care o are si atinge suma de pana la 14.000 de dolari pe bucata. Aceasta rasa de spaniel este numita dupa regele Charles al 2-lea si este unul dintre cainii care au norocul sa fie pictati in portrete de regi sau capete incoronate.


Bulldog englez

Chiar daca de felul lui este ridat si incruntat si pare tot timpul "pus pe scandal", Bulldogul englez este unul dintre cei mai jucausi, veseli si prietenosi catei. Un exemplar de rasa pura poate costa 9000 de dolari.


Samoyed

Samoyed este o rasa de caine extrem de frumoasa, originara din Siberia. Are o postura superba, o blana remarcabila si poate deveni, fara prea mult efort, castigatorul oricarei expozitii canine. Asemanator cu un ursulet blanos si simpatic, cainele din rasa Samoyed costa intre 4000 si 11000 de dolari.


Caine eschimos canadian

Fiind o rasa destul de rar intalnita in lume, rasa canadiana de caine eschimos are un pret destul de piperat. Se plateste, pentru un exemplar din aceasta specie, chiar si 7000 de dolari. Este un caine foarte puternic si aventuros, potrivit pentru persoanele foarte active din fire.



Sursa foto: tieba.baidu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea